ראיתם תפרומו............

• פותח הנושא memm
  • פורסם בתאריך

memm

New member
ראיתם תפרומו............

ראיתם תפרומו לפרק הבא יקרה משהו בית קאתי לרוב... איכס... למי שיש עוד מידע שיגיד לי במסרים

Outlast

New member
../images/Emo58.gif מהפרומו לפרק הבא מעליי...

ואין לי מושג, נחכה ונראה...

פעמונה

New member
כן איווווו!!!!

כנראה רוב(המוגבל) וקאטי (הזקנה) ישכבו!!! א י ו !!!!!!!! למות מגועל... מה הם לא יכולים להתאפק?! והיא לא נשואה? בצער רב וביגון קודר פעמוונה הידועה בשם: שני

Gal6

New member
למה נראה לך??

ש[URL='http://']רוב[/URL] יתקרב למישהו שהיא פחות משרה??

wee man

New member
../images/Emo58.gif למי שעוד לא ראה את הפרומו

טוב, אם עוד לא ראיתם את הפרומו אז תצאו מההודעה הזאת מהר חגגכח גכחכחכג חגכחגכחכגחכגחעגכ טוב, אם כן ראיתם את הפרומו: אני אגיד לכם מה אני חושב שיהיה: נכון תמיד יש את המשחקים שהם מתחלקים לזוגות זוגות, אז זה מה שנראה יל יהיה לפי הפרומו. אני לא חושב שרוב וקאתי יעשו את זה שם... נראה לי פשוט הם זוכים בזה, וזה שבוא בלי חולצה מה לעשות. וזה שאיי אקס אן עשו את זה שנחשוב ככה אז אולי. אבל אני לא חושב שיקרה בינהם משהו. מאיפה יש להם קונדומים?? עזבו קונדומים... הגיל שלו ושלה :/ וגם נראה לי ממש מוזר ששניהם יקיימו יחסי מין... בקיצור, לא חושב שיקרה משהו יותר מדי קריטי בינהם אבל הפרומו קילקל וגילה ששניהם יזכו בתחרות כלשהיא שתיהיה שם... אם קורה ביניהם משהו- אני יהיה ממש מופתע !!!!

Boran

New member
קונדומים!! ../images/Emo13.gif

יש להם קונדומים בערכת עזרה-ראשונה.

Outlast

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

וואי, ההפקה כ"כ רוצה שיקרה שם משהו, זה מדהים...

shirakl

New member
ברור, זה מוסיף רייטינג...

אבל מצד שני ברור שלא יקרה כלום, ושאף אחד לא יעשה שימוש בקונדומים האלה... גם אם מישהו ממש רוצה, הוא לא רוצה שיצלמו ושבכל העולם ידעו שהוא עשה את זה... כך שאם זה ממש חשוב לבן אדם, הוא יקח את הטלפון מהשני/ה ויחכה כמה שבועות, וכשיחזרו הביתה, יהיו בקשר... בקיצור - ברור שלא קרה כלום, ושהפרומו זה סתם טריק שיווקי!

למעלה