ראיתם ת'כתבה בהעיר"?

ראיתם ת'כתבה בהעיר"?

יש שם כתבה עם תמונה גדולה של יודה. זה על "עבודה עברית" שעומד לצאת, וכותבים שם על רדיו רמאללה ועל ברי ויודה

ממממ

תיקון קטן: כותבים שם אמנם על ברי ויודה, אבל בעיקר מספרים את הסיפור מאחורי השיר. מי מספר? יעקב שלנו :) איזה כיף- דף שלם עם מידע שלם שלא ידעתי לפני. ידעתי שהשיר רדיו רמאללה זה על תחנת רדיו וכו', אבל לא ידעתי על מה כל הסיפור. כיף שכמעט כל יום יש משהו חדש שקשור ליודה ויעקב. הגיע הזמן באמת.

ilan70

New member
הסיפור שמאחורי השיר רדיו רמאללה

בשנות ה-60 עד למלחמת ששת הימים תחנת הרדיו "רדיו רמאללה" הייתה מושמעת ביותר בקרב בני הנוער בישראל אחת מהשדרניות הייתה ליילה (מוזכרת בשיר) והיא שידרה מרמאללה. התחנה שידרה מוסיקת רוק עדכנית שעניינה את יעקב גלעד ופוליקר בני העשרה אז. התחנה הפסיקה לשדר אחרי אחרי שרמאללה נכבשה ע"י צה"ל. פוליקר סיפר שע"מ לקלוט אותה הם נאלצו לאלתר אנטנות על גג הבית. בכל מקרה התחנה שהייתה מאוד פופולארית הפסיקה לשדר מאז המלחמה והשיר הוא מעין געגוע לתחנה והתקופה. אגב, לדעתי עם הקמת הרשות הפלשתינאית מחדש התחנה החל לשדר שוב - לא בטוח. בכל מקרה אחד מהשירים הגדולים.

ספי סול

New member
מתוק שלי אולי תעלה את הכתבה לכאן???????

אני לא ראיתי כתבה על זהההההההההה

אני חושב שזרקתי כבר את הכתבה.... :/

(ואני עונה רק עכשיו כי המחשב היה בתיקון שבוע) בכל אופן- הסיפור המוכר הוא כאמור מה שאילני כתב למעלה. אבל יש עוד סיפור שהוא יותר עמוק בקשר לשיר הזה, שהוא מעניין בהרבה יותר ואני לא חושב שכולם מכירים. אנסה להשיג אותה (את הכתבה) ולהעלות אותה. אחלה סופש

למעלה