ראיתם ת´פרק????????

MaMi liraz

New member
ראיתם ת´פרק????????

איזה פרק מ-ד-ה-י-ם אין לי מה להגיד יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמבר או לא אמבר??????????? כן כן כן אמבר חוזרת אלינו!!!!!!!! ואיי אני מתרגשת!!!!!!!!!

Stimpi487

New member
די!!! תגידו לי שזה נכון!!!

אמבר באמת חוזרת??? אני לא כותבת כאן הרבה, אבל אני רואה את הסדרה. ויש לי עוד שאלה... אתם חושבים שאותה השחקנית ששיחקה את אמבר בעונות הקודמות תחזור? או שהחליפו את השחקנית? יש לי הרגשה לא טובה בקשר לזה... מקווה שתענו לי! ותודה לעונה! סיגל

איימוש

New member
זה נכון!!!!!!! ../images/Emo58.gif

כבר ראינו את העונה הזאת אז אני בטוחה! זה אותה אמבר והיא חוזרת!

אמבר 13

New member
זה נכון ועוד איך!

זו הפעם הראשונה שאת רואה את הסדרה? וובכן זאת הפעם השניה שמראים את הסדרה בטלוויזיה...ולכן אנחנו יודעים שזאת אותה אמבר והיא חוזרת ביום ראשון! הנה תמונה להוכחה!

Stimpi487

New member
תודה לכם!

ראיתי פעם קצת מהעונה השניה... אבל לא יותר מזה...

faith2

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מכירה את אמבר בגלל שפיספסתי פעמיים! את העונה הראשונה ולכן אני לא יכולה להגיד כלום עליה....אבל אממ........מסכנה אבוני! עד שדני עזבה (אל תטעו אני מתה על דני), לאבוני יש סיכוי ומשום מקום מחזירים את אמבר....

THEchosen1

New member
תיקון טעות ...

מאוד חבל שפיספץ את העונה הראשונה , לפי דעתי היא העונה הכי יפה שהיתה , וממש חבל שלא ראית את מבר אבל אם היית רואה אני בטוחה שהיית אוהבת אותה - מי לא אוהב ? אבוני לא מסכנה , היא הכל חוץ ממסכנה !! זה שהיא תקועה על בריי כבר מתחילת הסדרה זה לא אומר שהם צריכים להיות ביחד , אבוני עשתה לבריי ואמבר הרבה דברים רעים ! והם אפילו נפרדו בגללה לזמן מסויים !! ואמבר לא באה משום מקום , היא חוזרת למקום שאליו היא שייכת ! היא הייתה מעונה ראשונה אז היא לא סתם נדחפת.. ( כמו דני ) !! אבוני צריכה למצוא לה גבר משל עצמה ... והיא תמצא..בעונה 4

למעלה