ראיתם שURS בטוואר ב-30 ש"ח?? הייתי המומה כשראיתי את זה!
D dance of life New member 14/7/04 #2 אכן כן הייתי בטוחה שאני היחידה ששמה לב לזה, גם קניתי את האחרון לפני חודש (חשבתי שזה היה מבצע כי זה היה אחרון.. כנראה זה סדרתי) ממ.. מביישים את הכשרון שלה..שווה כל כך הרבה יותר!
אכן כן הייתי בטוחה שאני היחידה ששמה לב לזה, גם קניתי את האחרון לפני חודש (חשבתי שזה היה מבצע כי זה היה אחרון.. כנראה זה סדרתי) ממ.. מביישים את הכשרון שלה..שווה כל כך הרבה יותר!
K Killo0o0oBernard New member 14/7/04 #3 כן כבר לפני חודשים ראיתי אותו בכזה מחיר... וזה היה כמה שבועות אחרי ששילמתי עליו איזה 90 שקל. מה לעשות - מי שמחכה - משתלם.
כן כבר לפני חודשים ראיתי אותו בכזה מחיר... וזה היה כמה שבועות אחרי ששילמתי עליו איזה 90 שקל. מה לעשות - מי שמחכה - משתלם.
O OrdinaryDay New member 14/7/04 #4 אני קניתי אותו לפני חצי שנה ב30 ש"ח לא נראה לי שמי שמחכה-משתלם. פשוט צריך לדעת איפה לקנות.
ש שרימפי New member 18/7/04 #5 yap זה כמו שב'צליל' למשל לרוב לא משתלם לקנות. כמובן שהכי שווה זה לנצל חופשה קצרה באילת למסע קניות של דיסקים ללא מעמ'.
yap זה כמו שב'צליל' למשל לרוב לא משתלם לקנות. כמובן שהכי שווה זה לנצל חופשה קצרה באילת למסע קניות של דיסקים ללא מעמ'.