כמות השטויות בהודעתך היא אדירה...
לא קבעתי כלום לגבי גבולות המדינה. ואגב, היה עדיף לך שכן ארצה אותם גבולות כי רצועת עזה היתה רוב הזמן מחוץ לממלכות העבריות. אין שטות עצומה מטענתך האוילית שהתרבות היהודית היא פיתוח גלותי נטו. העם היהודי נוסד והתפתח בא"י, התנ"ך נוצר ברובו בא"י ומתאר אירועים שהתרחשו בא"י, וכמובן שהן יסודות הדת והן יסודות הלאומיות היהודית התפתחו בא"י. ברור שהיו שינויים בגלות, אבל זה לא שולל את העובדה שהיסוד הוא בא"י. אני מניח שאתה גם שולל את מגילת העצמאות שבה מדובר במפורש על עיצוב דמותו של העם היהודי בא"י. כנראה שרק אמירות שמסייעות לפלשתינים מקובלות עליך במסמך היסוד של המדינה. כשיקום עם אחר שיוכיח שהיה כאן לפני 5000 שנה, ויוכיח גם שדתו ותרבותו הנוכחית הם המשך ישיר למה שהיה אז... תזכיר לי ונדון בנושא. אני מבין שאתה מתעקש להתעלם מהעבר ורוצה להתחיל מההווה, וזאת מהסיבה הפשוטה שברור לך שהעבר שומט את הקרקע מתחת טענות הפלשתינים. כשהפלשתינים יסכימו לשכוח את הנאכבה ולהביט רק בהווה תוך ויתור מוחלט על זכות השיבה כולל פיצויים, אז נדבר על ויתורים על העבר. משום מה לפלשתינים מותר לדעתך לחלום על שיבה למולדת ולתבוע קרקע שלדעתם היתה של אבותיהם, ואילו ליהודים אסור והם צריכים להתעלם מהעבר.