ראיתם ראיתם?

ailag

New member
dye! dye! my darling ?

לדעתי, הפרק הזה הוא .. טוב, שמעתם מספיק את הביקורת שלי על הפרק הזה

Led sky

New member
בפעם השלישית

חחחח פרק טוב! חבל שדריה קצת לא כל כך "דריאית" שם.... ומישהו יכול להגיד לי את מה קורה בפרק שאחרי אני תמיד מפספסת אותו ספציפית. שמתם לב שבמילה מממנים (לממן משהו) יש שלושה מ'ים אחת אחרי השניה, ועוד במילה אחת....

ailag

New member
Episode 501 - Fizz Ed ../images/Emo58.gif

טוב, ראיתי אותו די מזמן (ועכשיו ברפרוף) אבל הנה: עקב בעיות תקציביות של התיכון, הם פונים לחברה שמייצרת את ultra cola לעזרה במימון. מה זה אומר? שכל התיכון מלא בפרסומות של אותה קולה, יש מכונות של קולה בכל מקום, המדים של הנבחרות הם של הקולה (פנינה קטנה: המעודדות במדים-בצורת פחית קולה : win, lions, win! fight, lions, fight! drink ultra cola 'till your pants feel tight!) - בכל מקום יש קולה. וכשזה לא מספיק? מכריחים אותם לשתות קולה. בסופו של דבר .. לא, אני לא אהרוס. אתם צריכים לראות את זה בעצמכם
אה, כן, והם הכניסו שיר של queens of the stone age
פרק ביקורתי כמו שצריך להיות, רק שהדמויות לא מוקצנות מספיק. אבל זה לא הורס.. עוד פנינים:
"you see, ms. lee, the other teachers and i thought if we can *maybe* *take *some* of the money we've been spending on school security, and instead spend it on school *supplies*" "mr. o'neill, do you have any idea what a sattelite transmission jammer costs these days?" (daria) "and all you have to do for it is name your firstborn after ultra cola." (kevin) "what?!" (jane) "you weren't gonna call him kevin jr, were you?" (kevin) "ultra thompson.."​

למעלה