ראיתם עכשיו גיא פינס???

Ronush14

New member
ראיתם עכשיו גיא פינס???

ראו קטעים מהיום של הגמר לפני שהגמר התחיל!!! וראו קטע שיוסי וטירן דיברו כזה בחדר שלהם... ומה אני רואה על הקיר מאחורה??? את המכתב שכתבתי ליוסי+התמונה שלי איתו!!!! הוא כזה חמוד שהוא תלה גם את המכתב!!!
וגם ראו את נוסבאום מדבר עם צחי וראו שאיפרו אותם בלופט... היה נחמד! בטח יש מחר שידור חוזר למי שלא ראה

Ronush14

New member
יותר נכון מכתב שכתבתי ליוסי וטירן

והתמונה שלי עם שניהם... אבל יוסי תלה את זה מעל המיטה שלו

Velma Kelly

New member
לא ראיתי גיא פינס אבל..

ראיתי את השידור חוזר בביפ וראו אותי ואת מי שבאתי איתם..

m a z i ohayon

New member
טנקססס ../images/Emo25.gif אני יראה היום...

מי היה שם בדיוק? ועל מה דיברו?...

Ronush14

New member
השידור החוזר היום בחמש וחצי...

והראו את רועי מדבר איתם כזה ביום של הגמר.. והראו אותם אורזים... וראו שהדר סתם כזה דוחפת בגדים לשקיות ושטירן מוציא כל מיני בגדים ממאחורי המיטה
ושרק יוסי וצחי מסדרים כזה הכל מקופל....חחח ושאלו את יוסי וטירן אם היה עדיף להיות שם או להישאר בבית... משהו בסיגנון... וטירן ענה:" כן ברור שלהישאר בבית ולהשלים בגרויות, ברור.." חחחחח ובקטע הזה ראיתי את התמונה!
וראו שמאפרים אותם בתוך הלופט... וראו את נוסבאום וצחי מדברים...
ולא זוכרת יותר

hadas 5

New member
ראיתי... והיום צחי יהיה ביצפאן!

ושידור חוזר לגיא פינס יש היום בחמש וחצי...

אוש7יתי

New member
../images/Emo26.gif

אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכחאני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכח אני לא אשכחכמו ששחכתי את דודו טופז.... אבל ניראה לי שיש לקט של דודו טופז השבוע לא? אז אני אוכל ליראות את זה?

NimaZ

New member
ראיתי את המכתב שלך רוני...

שאגב יצא מהמדפסת שלי!!! מסקנה: המדפסת שלי מפורסמת!!!
בקרוב יגיעו פקסים (שגם יבואו דרך המדפסת [זאת אחת מהמדפסות שגם מכינות לך ארוחת ערב אם בא לך]) שיבקשו להעסיק אותה בעבודות שונות כמו שף במסעדה יוקרתית

NimaZ

New member
../images/Emo9.gif

אבל זאת באמת מדפסת שמדפיסה, פקס, סורק ומכונת צילום.. זה לפחות מה שידוע לנו עד היום! חה!!! מעניין מה קורה אם מכניסים לתוכה ביצה... היא תדפיס אותה בצורת ביצת עין?

אוש7יתי

New member
גם שלי מדפסת מכונת צילום וסורק..

אבל לא ידעתי שיכול ליהיות גם פקס שם
ואני חשבתי שיש לי את המדפסת הכי משוכללת..............

NimaZ

New member
א-הא!!! ../images/Emo3.gif

ניסיתי את הרעיון עם הביצה... אלב יצאה מקושקשת!
אני אנסה לשים את הביצה בלי הקליפה... חה!!!

למעלה