ראיתם עכשיו בגיא פינס?!?!?

KerenWelling

New member
ראיתם עכשיו בגיא פינס?!?!?

הצוות של "סמולוויל" העניקו את הפרס לזמרת הפופ הכי מוצלחת בתחרות של עיתון "סבנטין"!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מושלם טווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני ראיתי!

והם היו ממש חמודים שם! בהתחלה לא זיהיתי אבל אז ראיתי את לאנה.. ואת טום ווילינג..

badgirl4life

New member
טוב לא משנה עניתי כבר לעצמי אבל...

הנה תמונה של טום מהטקס... נראה לי שהוא זכב במשהו לא?

mishmesh

New member
אני ראיתי ../images/Emo70.gif

בהתחלה באמת לא זיהיתי, ואחרי שזיהיתי לא הבנתי מה הם עושים שם. אבל הצלחתי לראות את אליסון מאק לחצי שניה יד קריסטין קרוק.

casperit

New member
סתם שאלה ../images/Emo32.gif אבל קשורה לזה..

אממ הראו מי זכו? כי באתר של סבנטין (העיתון שממנו הצביעו) לא היה כתוב... ואממ סמולוויל היו מועמדים בכמה קטגוריות, הנה: טום היה מועמד על שחקן בדרמה (וגם שיין ווסט ה..אממ) סייד קיק- אליסון מאק ומייקל רוזנבאום (אח התחרות בטח אף אחד מהם לא זכה..) סדרת הדרמה-סמולוויל במראה-חתיך-טום וולינג (גן כן יש קטוגריה כזאת וגם שיין ווסט ה..אממ היה מועמד בזה) אז מעניין אם הם זכו... איזה מוזר כתוב שהתחרות היא רק ב19.. by the way אני קונה איזה אלפי עיתונים אמריקאים אז אם יש משהו מעניין משם י יכולה להגיד לכם (ולא לסרוק כי זה לא חוקי!) יעל

Charmed 4ever.

New member
אני עושה ניצול קטן כדי להגיד לכם

שהיום בערב ומחר, אני מתכוונת לראות את כל הפרקים שהפסדתי בסמולוויל (לא מרצוני!! לא הייתי איזה חודש בבית... בבית בכלל, לא רק בבית שלי.. כך שלא יכלתי לראות), ואחרי שאראה את כל הפרקים אני אחזור לפורום, סופסוף! ואכתוב את דעתי על כל פרק ופרק בפרקים שהפסדתי...

badgirl4life

New member
לכל המעוניין...

טום זכה בפרס, וכל הצוות של סמולוויל הגיש פרס לבריטני ספירס...נראה לי

איזה עוד מועמדים היו...

לקטגוריות שיעל ציינה?? איפה אפשר לראות את המועמדים והזוכים בטקס? בכלל יראו אותו בטלוויזיה את הטקס הזה של הטין צ´ויס אוורדס?? כי בשנה שעברה הראו את הטקס בערוץ פוקס קידס נראה לי..

למעלה