ראיתם/מכירים את...

C o s m i C

New member
ראיתם/מכירים את...

The Simple Life? זו התוכנית עם ניקול ריצ'י ופריס הילטון...העונה הראשונה הייתה קורעת ועכשיו עושים אודישנים באמריקה למשפחה שתארח אותם בענה השנייה. אני מתה לראות את העונה השנייה! ניקי קורעת אותי

maya567

New member
אני ראיתי. מעולה!

וניקול באמת הרבה יותר מגניבה מפריס. היא עשתה להם את כל הסדרה. עם כל הכבוד לפריס (ויש כבוד...), היא די צנונית.

C o s m i C

New member
איפה ראית?

אמא שלי הקליטה לי מהטלוויזיה בקנדה ומחר היא באה לארץ ומביאה לי את הדי וי די של הסדרה. :D אני מכירה את ניקול והייתי איתה בקיץ..היא ממש ממש מתוקה. אנשים חושבים שהיא חוצפנית, אבל היא באמת לא כזאת..זה היה בעיקר בשביל השואו.

maya567

New member
יש את ה"דודים" מאמריקה...

והשאלה החשובה יותר זה מאיפה את מכירה את ניקול?

C o s m i C

New member
תכנסי..

אמממ..האמת שאני יותר בקשר עם אמא שלה (אישתו לשעבר של ליונל ריצ'י) ובקיץ נסעתי לLA והתארחתי בבית שלהם לכמה זמן.

yoooni

New member
גם אותי הסידרה הזאת קרעה ../images/Emo58.gif

הייתי רואה ונשפךךךך מצחוק. היה ענק. אהבתי את כל השטויות שהן עשו במסעדה הזאת sonic ואת העבודה עם החלב שהכל נשפך להן :) מגניב שעושים עונה שנייה אבל מה הרעיון? כאילו - הן כבר הוכיחו שהן מסוגלות..

C o s m i C

New member
חחחח

כן sonic היה מה זה מצחיק..הן קרועות! במיוחד ניקי. העונה השנייה לא תהיה אותו דבר. אני יודעת שלפני כבר חודש וחצי או יותר ההפקה התחילה לחשוב על רעיונות (לא אמרו לי מה הם אבל שמעתי שהם רעיונות טובים).

בטלנית

New member
האם my big fat fiance ישודר ביסריל?

האם משהו יודע אם סדרת הריאליטי הזאת תשודר ביס ריל, ועל מדובר בדיוק? האם זה משהו בסגנון הרווק, רק עם נשים אמיתיות ולא יפיפיות מחוטבות, כדי שנוכל להזדהות
, ולחלום שאנחנו יכולות להיות חלק מהפנטזיה הזאת?

בטלנית

New member
האם for love and money שודרה?

לפי מה שקראתי בפורום הסדרה שודרה בתחילת עליתו של הערוץ, האם זה נכון, והאם ישדרו עונות נוספות, אם ישנן בכלל?

C o s m i C

New member
for love or money

יוו זה ישןןןןןןן! ראיתי בקנדה בקיץ for love or money 2...אני לא אהרוס לכם אם לא ראיתם..אבל זה יפה! :)

LOVEtheMcMAHONS

New member
פרטים על הסדרה

לא מדובר בשום דבר שדומה למה שציינת וזו לו הגרסא הנשית לג'ו הממוצע. מדובר בבחורה בשם רנדי, שמקבלת משימה לשכנע את המשפחה שלה שהיא השתתפתה בתכנית מציאות ופגשה בגבר חלומות בשם סטיב. אם היא תצליח לשכנע אותם וכל חברי המשפחה וחבריה יגיעו לחתונה, היא תזכה בחצי מליון דולר. המלכודת - סטיב הוא שחקן שמטרתו להפוך את המשימה של רנדי לגיהנום. רנדי כמובן לא מודעת לזה ומבחינתה סטיב קיבל על עצמו את אותו אתגר וגם עליו לשכנע את משפחתו שהוא עומד להתחתן. סטיב מיותר לציין בחור עב כרס, רועש ומתנהג בצורה מבחילה ומכאן שם הסדרה. הרעיון נחמד, התוצאה חביבה.

למעלה