ראיתם מכושפות??

IDOffryn

New member
ראיתם מכושפות??

אתץם זוכרים את הפרק עם הערפדים שדברו אליו.. אל תדגאו אין פה שום דבר על העתקה.. אבל היה שם בדיחה קטנה אוקיי הנה מה שליאו אמר (בערך): "לפי מה שאני יודע שהערפדים הוגלו לעולם שאול" וזה הציטוט באנגלית "they moved to a different network" יכול להיות ש"different" הייתה מילה אחרת.. אבל ראיתם את הבדיחה שנזרקה פה?.

קלואי1

New member
אני גם שמתי לב!!!

טוב הנה מה שאני חשבתי על הפרק: 1. הערפד שהתחיל עם פייג' היה ממש ממש חמוד!!! 2. נחמד לראות אפקט אחר של המוות שלהם. ציפיתי להרבה יותר גרוע אבל האש והכל... זה היה ממש יפה!! 3. פיבי בהריון!!! איזה כיף!!! למרות שזה הילד של קול וקול הוא קצת המקור... 4. אני לא מבינה.. פייג' כן חושדת בקול בגלל שהערפד היה אצלו. והיא יכולה לבסס את החשדות שלה כי כשהוא הרג את המלכה הוא גם דיבר איתה והיא שמעה את הקול שלו!!! איך היא פספסה את זה?!?! 5. עם כמה שאני אוהבת מכושפוות באפי עדיין פי מליון יותר טובה (אני לא באה להתחיל ויכוח!!!).

לנצח1

New member
בלע... זה היה כל כך דפוק

איזה פרק מטומטמם!!!!!!!!!!!!! ערפדים= עטלפים?!?! מלכת ערפדים?!?!?!?! (טוב,גם לנו היה מלך, אבל עדיין!) בלע.. הפרק הזה הרגיז אותי

B a n j o

New member
אני כבר לא

ממש עוקב בשתי העונות האחרונות איך קול הוא המקור ? הוא לא היה טוב ?

guitar lan

New member
______

קול הרג את המקור.. אבל הוא לא ידע שמי שהורג את המקור הופך ליהות המקור הבא... קאפיש?

guitar lan

New member
______

הוא לאט לאט משתנה לליהיות רע לגמרי, כרגע הוא רע, אבל עדיין אוהב את פיבי...

B a n j o

New member
סבבה

העדפתי את השחקן ב"פרופיילר". טוב, רשמית נראה לי נהפכנו לפורום "באפי ומכושפות"
ורק שאלה אחרונה... הוציאו ממנו את השד ?

קלואי1

New member
ככה,

דבר ראשון- גם אני אהבתי אותו הרבה יותר בפרופיילר... דבר שני- היה פרק שאיזה מישהו התחזה לבלת'זור והן ניסו להרוג אותו ופגשו מישהי שרודפת אחריו כבר מלא זמן כי הוא הרג את בעלה. אז הדרך היחידה להילחם בו הייתה שקול יהפוך לבלת'זור ויביס אותו והן עשו איזה כישוף והכל ואז האישה הזאת אמרה שזה קול שהרג את בעלה וזרקה עליו את השיקוי שמוציא ממנו את השד. ואז בפרק שהן הרגו את המקור אז הוא השתמש בהולו (נראה לי תרגמו את זה לריק...) וכך לקח את הכוחות של פייפר ופייג' ואז הנביאה שלו קראה לקול והכניסה לתוכו את ההולו וכך קול הציל אותן והרג את המקור ואמרו פה קודם שמי שהורג את המקור הופך להיות המקור...

הייזל

New member
קלואי! לא יפה!

ביקשתי להעביר את הדיון לפורום מכושפות והתכוונתי לזה. יש לי כאב ראש את רוצה גם להרגיז אותי? אני לא סובלת מספיק

קלואי1

New member
הייזל!

דבר ראשון- כתבתי את זה לפני שראיתי את ההודעה שלך... דבר שני- כל עוד זה עוסק בערפדים ויש התייחסות לבאפי יש מקום לדיון הזה בפורום אבל אני מסכימה שזה כבר הפך לסתם דיון על מכושפות שלא רלוונטי לפורום... ודבר שלישי- לא התכוונתי לעצבן אותך!!!!!!! פשוט הוא שאל אז עניתי.. Happy Valentines day!!!

GreeCheeMan

New member
דווקא הגיוני שהערפדים הפכו לעטלפים

בהרבה סרטים/סיפורים ערפדים יכולים להפוך לעטלפים. זה שג'וש לא הכניס את זה לסדרה לא אומר שזה לא יכול להיות. בקשר למלכת הערפדים, זה באמת נראה לי קטע די מפגר, ובכלל, כל בקטע הזה עם הסיעות, אפשר לחשוב שקול ניסה להרכיב ממשלה. בעצם כשמסתכלים על המצב בארץ, שהדתיים מוצצים עוד ועוד מהתקציב כמו שערפדים מוצצים דם זה נראה הגיוני. ועוד משהו, אני לא מבין איך פייג' לא התחילה לחשוד ברגע שהיא הבזיקה לבית של קול, הערפד ראה אותה, ואחרי זה שהם ירדו במעלית הוא אפילו לא העלה את הנושא. אם הייתי רואה מישהו פתאום מנצנץ לתוך חדר לידי או שהייתי בכזה שוק שלא הייתי מסוגל לדבר איתו על זה או שהייתי שואל אותו על זה. פשוט להמשיך לדבר איתו בלי להתייחס לזה זה נראה לי קצת מוזר.

Lady of Buffdom

New member
חחחח כן

זה היה משעשע
הפרק עצמו היה נחמד, אבל הזכיר לי את "באפי הסרט" עם הערפדים שהופכים לעטלפים...

sour spirit

New member
right you are...

למה מכושפות? כאילו, אוקיי, דנו בזה בעבר, אבל.... לא חשוב. אני, אישית, לא רואה מכושפות, ככה שאין לי דעה בנושא - אבל אני כן חושב שאם מדברים על הפיכה של ערפדים לעטלפים, מלכה או כל זה...מישו ראה תסרט של איזה שחקן אפרו-אמריקאי מוכר ממש...שכחתי תשם!! נו, זה היה ממש סרט מעולה על ערפדים! אשכרה מציג את הערפד כמו שאני מדמיין אותו! עם כוחות כאלה מיוחדים, ולא זה לא בלייד!!!!! משו בסגנון
מכטן והלאה משו בסגנון - ערפדי באפי סגנון עונה 7....טוק...משו

למעלה