ראיתם מועדון לילה??

ראיתם מועדון לילה??

איזה באסה שעפר לא היה... אבל הוא מחר...לא היה כל כך מצחיק..אבל פסדרר!.. מחר בטח יהיה מצחיק אם עפררר..

esterosh

New member
לא רק שלא היה מצחיק היה...

פשוט גרוע , זה עיצבן אותי וכמעט נרדמתי... אני לא יודעת מה עבר על מי שערך את התוכנית... ולמה הביאו את שי אביב אם הוא לא הוציא מילה... ומה הקטע של הדובים והשטויות האלה , זה נראה כמו הפקת יום הולדת בחצי שקל ( אולי אני קצת בוטה , אבל זה היה ממש בלתי נסבל) הם ממש הידרדרו משנה שעברה ושאין אורחים אז אין להם כלום בתוכנית והם סתם צוחקים עם עצמם. אגב גם ארץ נהדרת הייתה חלשה היום (במילים עדינות) הם עירבבו כל כך הרבה דברים לא קשורים ביחד וסיפרו בדיחות על הגבות של נוסבאום שרשו על זה מזמן, הקטע היחיד שהיה נחמד בהתחלה היה עם הבלוג וגם ת זה הם הרסו בסוף בקיצור היה מאכזב.

נכון..מועדון לילה היה ממש חלש!!

אולי מחר יהיה יותר טוב אםם עפרר... בארץ נהדרת מה שהיה מצחיק זה אם הבלוג של מאי.... בקיצורר..היה חלשש מאודד...

מיתרוש5

New member
אני יודעת שאני חוזרת על זה אבל..

היה אתמול ממש ממש חלש ואני כנעט נרדמתי והיום עם עפר IמאוהבI יהיה צחוקים..וזה באמת היה נראה לא טוב עם כל הדובים ושי שלא הוציא מילה..

baril

New member
../images/Emo80.gifהיה בסדר

מיה הייתה ענקית כמו תמיד
אבל היום עם עפר

0ליוש0

New member
היה באמת חלש

רק מיה הצילה להם את המצב בלעדיה הייתי נרדמת בתוכנית כבר... נראלי זאת התוכנית הכי חלשה שהייתה להם אי פעם עד עכשיו הם צחקו עם עצמם ובכלל לא היה מצחיק...

esterosh

New member
צודקת, הם מצחיקים את עצמם

ואין בכלל סדר בתוכנית, אין איזה משהו קבוע הם פשוט עושים מה שבא להם..

0ליוש0

New member
נכון ורק שזה גם לא מצחיק...

היום אמור ליהיות הרבה יותר מצחיק... עפר

ראיתי רק את ההתחלה ונרדמתי../images/Emo6.gif

היה דיי משעמם. בלי אורחים זה לא כך שווה [וגם עפר לא היה
]

esterosh

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שזה רק קשור לעפר, אין להם משהו מתוכנן או מגובש בתוכנית של יום שישי ,זה נראה כמו שיושבים בהפסקה ומעבירם צחוקים רק שפה יש להם קטעים מעיתונים , הם צריכם להיות יותר ברורים ושיהיה שם סוג של תוכן או רצף כלשהו ולא רק לזרוק יציאות לאוויר.

0ליוש0

New member
זה גם לעפר חחחח

כי עובדה שראניו באקזיט שהם עשו מה שבא להם והוא הצחיק רוב הפעמים וזה הכי מצחיק לראות שהם עושים מה שבא להם והכל רק שחוץ ממיה, אורי ועפר ואולי רמי קצת שהם הכי טובים שם השאר לא הכי מצחיקים..

esterosh

New member
אבל זה לא אותו דבר.

אקזיט כמה שהם היו עושים מה שבא להם היה סדר את יכולת לספר על מה התוכנית, היו פינות היו מערכונים,היה ראיון, היו ספיישלים לפי נושאים ובסוף איזה שיר סיום התוכנית הייתה בנויה על משהו ... פה אין פינות קבועות אין אורחים וכל פעם הם שמים משחק חדש חוץ מהטוקבקים בסוף אין להם שום דבר קבוע... זה מבולגן כזה בגלל זה אני מתעצבנת אין לי בעיה שיהיה אווירה סבבה נגיד את הפסדת אתמול את התוכנית ואת שואלת אותי מה היה אתמול אני לא אדע מה לספר לך אפילו ציטוטים מצחיקים אין לי...

למעלה