היה
"עשרים וארבע שעות לפני הגמר" היה לא משהו... סתם משכו 45 דקות. הראו איך הם העבירו את הימים האחרונים.
מ-ש-ע-מ-ם! למה אני צריכה לראות את חיים לוקח את הבן שלו לבצפר?!? מה זה מעניין?!? הקטעים היחידים שאותי עיינינו\ ריגשו קצת, הם הקטעים הבאים - - אנה פוגשת את ההורים שלה - לא יודעת, זה נורא עניין אותי.. היא כל כך דומה לאמא שלה, וכל כך לא דומה לאבא שלה. - מאשה פוגשת את ההורים שלה. הקטע הזה ריגש אותי, ויש סיבה - באיזשהוא שלב (אחרי ביקור במרכז קניות, נסיעה ברכבת וכו') אמא של מאשה אמרה, שמי שיושב פה, לידה (הם ישבו, שלושתם - ההורים של מאשה ומאשה, ליד שולחן) הוא לא האבא הביולוגי של מאשה. בגיל ארבע (אני חושבת... לא לתפוס אותי במילה) אביה הביולוגי של מאשה נפטר.
אחרי כמה שנים אמא שלה פגשה אותו, סלבה, אני חושבת שקראו לו. הוא זה שקנה למאשה את נעלי הריקוד הראשונות, ואת השמלה הראשונה. בכלל, הוא קידם ודחף את מאשה לריקוד. והיא נהנתה מזה, והמשיכה. הראו אותה ואת אנה ילדות קטנות, רוקדות, וזה היה כל כך חמוד!
אבל הקטע עם מאשה ואבא שלה היה ממש מרגש..
בהצלחה! - עוד קטע מעניין, היה קטע שהראו את גיא ואבא שלו. אבא של גיא לא גר בארץ - אני חושבת שאמרו שהוא עזב כשגיא היה בן שש, או פחות. מאז הוא גר בחו"ל, גיא לא אמר איפה ואני לא יודעת. בגלל הגמר (או שלא?) הוא בא לארץ, לפני כמה ימים.
זה היה יפה לראות את גיא נרגש ככה לפגוש אותו, למרות - אני מוכרחה להודות - שגיא ממש ממש לא דומה לו, אין ספק. (חיצונית!) וזהו, לא היה הרבה.... אלו הקטעים היפים והנחמדים ביותר, מישהו רוצה לשמוע על עוד משהו? לא גמרתי שיעורים באלגברה
אני נהולכת לעשות.. ביי אופיר