ראיתם מה יש בראש 1?

ראיתם מה יש בראש 1?

יש קרב כזה בין מאיה לשרית אבל ההצבעות כבר הסתיימו מה שהיה בעיתון ככה שמתי את זה... המנצחת........ היא ..

k a b o o k

New member
וזה אמור לעניין לנו את../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

די, מאמי, תפסיקי עם זה
כמה אפשר לומר שיהיה בהצלחה לשרית ולמאיה, ושאנחנו לא עושים שום השוואות
אוף

לא סתם אמרתי את זה

כי נראה לי שחלק מכם מזלזלים בשרית ...... שרית זמרת טובה וגם מאיה אבל יש כאלה כאן שמזלזלים בה

k a b o o k

New member
אני אישית..

חושב ששרית חדד זמרת מעולה ומקסימה
אבל אני מתחבר יותר למאיה
ואפח'ד לא חושב ככה, זה ש"נראה לך" זה לא אומר
, משיחה עם כמה מפה.. כולם מחבבים ומכבדים את שרית

אם אתה אומר שכך ..

בסדר עוד שאלה זה נכון (אבל אל תצעקו עליי כי שמעתי את זה )..... שמאיה לכלכה על שרית ?. אמרו את זה נדמה לי זה נכון .?????????

k a b o o k

New member
לא צועקים../images/Emo13.gif

רוצה לשמוע משהו מצחיק
שמאיה נשאלה: "איזו זמרות היא הכי אוהבת בישראל", היא ענתה חד משמעית: שרית חדד
תסיקי לבד ת'מסקנות אם היא ליכלכה או לא

באמת ?????????

לא ידעתי בגלל שאמרו שאחרי שהיא ליכלכה על שרית אז היא אמרה בעיתון 7 ימים (זה מן זה דבר כזה ששואלים ועונים מיד משחק .. בטח ראיתם) אז היא אמרה שלשרית חדד יש אופי הוליוודי ושהיא זמרת מעולה אז אמרו ששמאיה אמרה את זה כדי לחפות על מה שהיא אמרה על שרית לא יודעת אבל הן לא דיברו אף פעם נכון .?? לא יצא להן לדבר יהיה לי מאוד מוזר לראות אותן מדברות כי הן נראות יריבות

k a b o o k

New member
את רואה, לפני שבאים בהאשמות..

ובאים בדברי דיבה, תבדקי לפני
(וכן, זו עצה מאוד חשובה!)

יריבות ???!!! פחחחחחחח

בואנה את חיה בסרטים .. עוד מעט גם תגידי לי שהן זוממות לרצוח אחת את השניה .. מזה השטויות האלה ..

Jחחח גמאני

שמעתי את זה... ככה נכנסתי לפורום הזה בכלל בעצבים שהיא ליכלכה עליה.. מסתבר שלא.. ואני אישית גם אוהבת את שתיהם את יותר שת שרית..

BravE NeW BoY

New member
חח, אני סתם משתעשע בזה ../images/Emo13.gif

כשמאיה זכתה בזמרת השנה בכל מקום, הן שתקו.. שיחזרו לשם

Hen m

New member
יוו אחוז אחד שרית הכי טובה! וגם זה

שהיא זכתה באנשי השנה, סליחה ההתמודדות בכלל על זמרת השנה, סליחה הטירוף שכלפיה, סליחה זה שאני הולך לכל מקום ושומע את השיר שלה וכולם מדברים עליה...ד"א איזה שיר יש לה? NOT

למעלה