ראיתם "לילה גוב 2"? הופיעה שם...

ראיתם "לילה גוב 2"? הופיעה שם...

עדן הראל,שלמי שסנילי,היא ישראלית שהנחתה בעבר באם.טי.וי בקיצור גידי גוב שאל אותה מי המרואיין שהיא הכי לא סבלה,והיא ענתה שאת קורטני לאב,גידי הדגים ידע וציין שזאת אישתו של המנוח שהתאבד מלהקת נירוונה,קורט קוביין.אחרי זה עדן הראל סיפרה שהיא הגיע לראיון עם קורטני ולפני זה החתימו אותה על מסמך שבו מפורטים כל השאלות שאסור לה לשאול בראיון,כדי שלא יתבעו את ההפקה ואת אם.טי.וי.קיצר היא התחילה את הראיון איתה ואז קורטני שאלה אותה:"מה זה השאלות המשעממות האלה?" ואז עדן ענתה לה שהחתימו אותה על מסמך לא לשאול שאלות אחרת,אז קורטני התעצבנה והתחילה לרדת עליה ולקלל אותה...אז עדן קמה ואמרה לה משהו כזה: "listen bitch, i get out and i bring other person who want to talk" וזהו...עוד הוכחה לכך שקורטני באמת הייתה חתיכת זונה...

FlamMAble

New member
לא בהכרך זונה

אולי סתם ממש לא נחמדה לאנשים.. נ.ב.. אנשים- אין לי אינטרנט במחשב של בית יש בעיה...
אז עכשיו אני כותבת ממחשב ביצפר מקווה לחזור לתפקוד מלא אוהבת
משי

ראיתי ../images/Emo45.gif

אבל היא אמרה בנוסף לזה, שהיא באה אליה בגישה של גרופית כזאת בגלל שהיא מאוד אוהבת את המוסיקה שלה בעע

space girl

New member
../images/Emo6.gifקורטני עושה בושות ...

גם תמיד משדרים בMTV את הקטע שראיינו את מדונה באיזה טקס , ופתאום קורטני באה , מתחילה לדבר אם המנחה , נמרחת שם על השטיח , הקיצר נראית מסטולהההההה חי חי , אוהבים להשפיל את קורטני

ש ו ק ה

New member
גם אני ראיתי את זה

היא דפוקה בשכל קורטני הזאת... אני שונאת אותה

guy666zzz

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo88.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

שמעתי פעם שאבא שלה נתן לה LSD מגיל שנתיים

electricGirl

New member
לי נראה שהיא עברה התעללות מינית

לפי איזה שיר אחד שלה שהיא שרה על אבא שלה. בכלל תגידו מה שאתם רוצים אבל היא בחורה שעברה הרבה בחיים ויש לה אולי גישה קצת שונה כלפי אנשים אחרים, אבל יש לכך סיבות.

למעלה