את לא. מי התכופפ אתמול??
P puma141 New member 2/6/13 #38 אני לגמרי כן. לנסות? חחחח *מתי היציאה מהארון? תזמין אותי, אני חברה....*
ג גניפר14 New member 2/6/13 #8 אל תשבע סתם אין לי כבר פטמות. היו.! אבל אני כל כך מעריצה את אנגלינה גולי שהחלטתי לעשות מעשה. להוריד אותן. כי כל מה שאנגלינה תעשה גם אני. נשאר לי רק להתחתן עם אחד כמו בראד פיט ולהביא עוד חמישה ילדים ,או לפחות לאמץ.
אל תשבע סתם אין לי כבר פטמות. היו.! אבל אני כל כך מעריצה את אנגלינה גולי שהחלטתי לעשות מעשה. להוריד אותן. כי כל מה שאנגלינה תעשה גם אני. נשאר לי רק להתחתן עם אחד כמו בראד פיט ולהביא עוד חמישה ילדים ,או לפחות לאמץ.
י ילד רע ומר New member 2/6/13 #11 אם את עושה פטמות חדשות- תלכי על הקו הזקור. הוא חזק באופנה (מאז חווה אימנו)
ג גניפר14 New member 2/6/13 #14 לא רוצה להחליט בפזיזות.המהירות היא מהשטן. קבעתי תור עם אדריכל פטמות. הוא כבר יראה לי תמונות ,ואני אבחר. אעדכן אותך במידה ואבחר בזקורות.
לא רוצה להחליט בפזיזות.המהירות היא מהשטן. קבעתי תור עם אדריכל פטמות. הוא כבר יראה לי תמונות ,ואני אבחר. אעדכן אותך במידה ואבחר בזקורות.
T ThisIsThe308 New member 2/6/13 #13 תמיד ידעתי שאת אחת הגזורות פה כיף לקבל פידבק שיש לי אינסטינקטים טובים
T ThisIsThe308 New member 2/6/13 #18 את מצחיקה אותי אז כנראה שכן. פשוט מפתיע אותי שכל זה בא בלי סמים. באמת כל הכבוד על זה.
ג גניפר14 New member 2/6/13 #20 נו. תתאר לך שהייתי לוקחת סמים. אז בכלל כל ההודעות שלי היו גזורות לחלוטין.
ג גניפר14 New member 3/6/13 #39 אין מצב אבל אומר זאת. שאני מוקפת במטורללים שחלקם כן שותים ולוקחים סמים. ואני אף פעם לא נגעתי בסמים, נקייה לחלוטין מיום היוולדי. איך אני?
אין מצב אבל אומר זאת. שאני מוקפת במטורללים שחלקם כן שותים ולוקחים סמים. ואני אף פעם לא נגעתי בסמים, נקייה לחלוטין מיום היוולדי. איך אני?