ראיתם כבר מי

• פותח הנושא bryan
  • פורסם בתאריך

עורוס

New member
בהצלחה לו! ../images/Emo13.gif../images/Emo67.gif

הארי יחסר לי

bryan

New member
כן,בחירה טובה

אורי בחור מוכשר ומצחיק. אגב,את התכנית הוא ינחה בתור נבחו ולא בתור אורי גוטליב. אולי יביאו מישהו אחר שיעשה הארי. מה גם שכל הצוות ישאר-שגיב,דוד,נתי,מישה וגם אורי

bryan

New member
ושכחתי את אבי גרייניק שמשחק

את ברנוביץ' ואת דביר בנדק,זה הבחור הקרח השמן שמשחק בין היתר את הבמאי ההונגרי החרמן

../images/Emo12.gif

לא יודעת אם אני מרוצה או לא..
[אני בכלל רציתי את ליהי בתור מנחה
] כשהוא יתחיל אז נראה..
תודה!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifנשמע די רע

אוך איך אני שונאת את הרעיונות האלה שחושבים שזה כ"כ יצחיק.. זה נשמע יותר עצוב
נבכו?מנחה? נו באמת.. שהיו נותנים לכלב להנחות אז אולי זה היה קונצפט טוב

Obi Dan Kenobi

New member
זה טוב, אבל גם רע..

הארי הוא הדמות האהובה עליי. איך היא תכנס לתוכנית? איך אני אשרוד תוכניות בלי "אוי אוי אוי.."
טוב, בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה. רק חבל שזה בתור נבחו.. הוא טוב בתור דמות משנית שבאה מדי פעם, לא בתור מנחה. חוץ מזה, גם מחמוד אבו-שוקרי לא יהיה.. חבל.

bryan

New member
תודה

השיר שבחתימה שלי הוא אחד האהובים עליי ואחד השירים הרומנטיים שיש. מה גם שעכשיו יש את המופע זריחה במצדה שאם רק היה לי עם מי ואיך הייתי מזמין כרטיסים מזמן.

NimaZ

New member
אוי מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

בתור נבחו! מעולהמעולהמעולה
אני שמחה

אממממ לא טוב בכלל

1.כי כל הדמויות של גוטליב יעלמו (התעצלות על דאבל קאסט) והן הכי טובות 2.אני אצטט מהכתבה: שלל אורחים קבועים יזכו להבלטה -יעל בן דב כן זה מה שצריך עוד יעל-לא מצחיק-לא מענין-לא יודעת לשחק בתכנית משו משו! 3.זה יכל להיות מצחיק בתור משו חד פעמי (אם למשל נבחו היה חוטף את טל ומנחה ליום אחד) אבל בתור קבוע זה לא נראה לי יצחיק בכלל... טוב נו ככל שהענין מתדרדר אני פחות אתבאס שיש לי יס (חרוז!)

למעלה