ראיתם יאגו!?

נועוש 17

New member
ראיתם יאגו!?

זה פרק יפה היה היום איזה חתיך יאגו עם הבגדים החדשים שמורנה קנתה לו. והכי עצוב היה שמורנה גילתה שאבא שחזה זה רורבוטו קרנדס

$ מעיין $

New member
אני ראיתי....... :)

פרק חמוד, אבל היו כמה דברים שדיי עיצבנו אותי, במיוחד יאגו (יווו אני לא מאמינה שאמרתי את זה)....
עיצבן אותי כשכייסו את סלסו ויאגו לא האמין לו... לא יודעת למה אבל יאגו הזה עיצבן אותי לאורך כל הפרק היום.... (מ-ו-ז-ר!!) ... אבל ראית את הפרק של אתמול?? אתמול הוא היה ממי..... קרע אותי הקטע ש.... אלדו, מורנה, תומס, מלינה, ויאגו אכלו בארוחה העסקית הזאת, יאגו התעצבן על טום וגילה שהוא היה אמור להתחתן עם מורנה ובלה בלה בלה.... וכשהוא הלך מן השולחן מלינה פתאום נתנה כזה צחוק פראי וכולם כזה הסתכלו עליה אז לא היה נעים לה אז היא הפסיקה כזה...... פחחחחחח היא מזזזזזזזזזה קרעה אותי!! למרות שאני אמורה לשנוא אותה, אני מתה עליה!! :))))))))
מעיין

עדיץ

New member
נכון ..

זה היה מה זה מוזר שפתאום מלינה/קסנדרה התחילה לצחוק ..ולא הבנתי מה קרה לה .. ואני חייבת לציין שזאת הפעם הראשונה שאני רואה טלנובלה ולא אומרת "איזה צפוי.." או משהו בסגנון .. ואני ממש נהנית ...
ביי דה וואי .. בפורום (כמה עמודים קודם ..) שאלדו זה אבא שלי מורנה וזה ממש מעצבן אותי
..כי אז מורנה ויאגו יהיו בני דודים ...

למעלה