ראיתם חדשות אתמול???

• פותח הנושא obh
  • פורסם בתאריך

obh

New member
ראיתם חדשות אתמול???

הייתה כתבה על חיסון השפעת והמעבדה שבודקת את החיסונים, שאינה עומדת בתקן הבינלאומי של המעבדות!!! צרפת הוציאה אזהרה נגד החיסון בעקבות מקרי המוות בישראל, ובישראל ממשיכים לחסן כרגיל. ואף הודו שהמעבדה שבודקת את החיסונים מטעם משרד הבריאות לא עומדת בתקנים הנדרשים (למרות שיש מעבדות בארץ שכן עומדות בתקן!!!), ויכולות להיות תקלות עקב כך. מעניין מה זה אומר לגבי שאר החיסונים...

vered73

New member
זה לא המקרה הראשון. ל]פני 6 שנים

אבא של חברה שלי היה באותו מצב ולא הרגיש טוב. הם שקלו ללכת לבית חולים ואיך שהוא גמר להתלבש ובא לסלון, התמוטט במרכז הסלון ומת. בן 67 איש רגוע, נעים, אכל בריא, לא עישן, תמיד היה עם טוב לב ונעים הליכות. הוא אמר שהוא מרגיש שמשהו לא בסדר אבל הרופא לא מוצא כלום ופטר אותו לדרכו. זה קורה כל הזמן. במשפחה הקרובה שלנו מתה ילדה ב גיל חודשיים מחיסון. זה אמנם קרה לא בעשור הנוכחי אבל גם אז הרשויות טייחו את זה.

allafish

New member
לא מסכימה עם בהלת חיסוני השפעת

אני לא מסכימה עם כל בהלת חיסוני השפעת. ישנו כאן קייס ברור של צירוף מקרים . אי אפשר לעשות שרשרת לוגית מסוג " כל האנשים שלקו בסרטן אכלו מללפונים- אכילת מלפפונים גורמת לסרטן"!! כל יום מתים בישראל ובעולם כולו אנשים מעל גיל 65 מדום לב או שבץ פתאומי,זאת עובדה רפואית. בימים אלו הרוב המכריע של אנשים מבוגרים מקבל חיסון שפעת. על כן סביר מאוד שאנשים שימותו מדום לב או שבץ בימים הקרובים - יהיו אחרי חיסון שפעת. ואם גם נזכיר לעצמינו שאלפים כבר חוסנו בלי שום תופעות קטלניות, נבין שהיה זה רק צירוף מקרים. ואם משהו ימצא שכל הקשישים שנפתרו בימים אחרונים, התקלחו באותו יום- נלך לבדוק חיידקים קטלניים במים ונחשוד בקונספירציה ב"מקורות" אם הם יגידו שהמים תקינים?

vered73

New member
אבל הם קיבלו מאותו משלוח אל תשללי

בהלה. אם אני בתור חולת ריאות מקבלת המלצה ממכבי לבוא ולהתחסן כי אני בקבוצת סיכון, אז למה שאסכן את עצמי כפליים? מעבר לכך שאני לא מאמינה בחיסונים הללו לשפעת.

allafish

New member
נכון מאוד אבל בכל זאת

נכון ששניים מהם קיבלו חיסון באותה מרפאה, אבל שוב יחד עם מאות קשישים אחרים שלא קרה להם כלום. הרבה פעמים צירופי מקרים חורגים ממספר ממוצע צפוי, אך עדיין נשארים צירופי מקרים. למשל, שמת לב כמה תאונות מסוג "פגע וברח" היו אתמול ברחבי המדינה? וזה לא היה אותו הנהג שדרס את כולם, ואפילו לא אותה מאפיית הנהגים. סתם צירוף מקרים עצוב. אגב, גם אני לא מאמינה בחיסוני שפעת- במובן שאני לא מאמינה ביעילותם במניעת השפעת (ולי אישית חיסוני שפעת אסורים מסיבה רפואית), אבל לא מועיל ומסכן חיים זה שני דברים שונים.

למעלה