ראיתם הים פרדיז?????????????????

ראיתם הים פרדיז?????????????????

זה היה משוגע! 3 בנים רצו את טוני. 2 את איימי וכריסטין ואמנדה נשארו לבד!!! (מגיע לאמנדה)

dht160

New member
ראיתם את הפנים של טוני ? חח

איך היא הייתה המומה ששלוש בנים בחרו בה. זה בהחלט היה מפתיע. מזה חששתי שזאקי יעוף ואני ממששונא את דייב. איך הם לא מעיפים את הדפוק הזה. הוא קרת בריט עם אמנדה הבחירה של המשתתפים בחברה החדשה היה די מפתיע. נראה היה ששהם התלהבו יותר מהבחורה השניה ( השחורה). הם שאלו אותה 3 שאלות ואותה אחת גיא

reut amit

New member
אנדון..

מסכנה טוני היא הייתה שבורה!! אבל שראו אותה יום למחרת שהם היו צריכים לבחור מי מהבנות יצטרפו לפרדייז היא דווקא הייתה נראת שמח.. אז לא חשוב!

טיליה

New member
פרק מעניין..

תסבירו לי משהו אחד הם בוחרים תמיד את היותר שקט/ה שלא מאיים/ת עליהם אבל הם לא יודעים שהשקטים תמיד יותר מסוכנים??? נורא רציתי שדייב יצא הוא מגעיל ממש גם באופי!! אנדון , וואו איזה הפתעה כרנאה שצדק והחלומות וההרגשה היו נכונות .. טוב קדימה מי מהבנות תעוף השבוע ?? אני מעדיפה ששרלה או כריסטין יעופו .. שרלה תחמנית וכריסטין הכי פחות מעניינת ...

דרדסית15

New member
מה אתם חושבים על כל אחד מפרדייז?

?...אני אישית שונאת את דייבבבבבבבבבב בעעע מכועררררררררררררררררררררררר

shira2222

New member
לא ראיתי אתמול מה היה?

מי עף? ומי נכנסה? ומי בחר במי העיפו את דייב?

popi199

New member
אררררג דייב הזה מעצבןןן!!!!

איך בהתחלה הוא נראה בחור נחמד (אולי בגלל שזה שהתמודד מולו היה ממש שחצן שעשה רושם ראשוני מגעיל) כשהוא היה באולפן ואח"כ בבית עצמו הוא נעשה שמוק, איכס האשיות שלו פשוט דוחה והאמת היא שגם החיצוניות אבל אם הוא היה מתנהג קצת יותר כמו בנאדם אולי היה אפשר להתעלם מזה שהוא עקום לגמרי ושיש לו חיוך מ-ע-צ-ב-ן-!!!!! רואים איך כל הבנות שם דיי משתדלות לא להתקרב אליו ולדבר איתו, אפילו שרלה פוחדת שהרגליים שלהם יגעו. ואגב, אני חדשה, מקווה להשתלב פה יפה.

דייב כזה חמוד ../images/Emo99.gif (פגישת מחזור!

ופגישת מחזור מתחילה להיות דומה יותר ויותר למלון פרדייז..

למעלה