מי זה דייב?
ד דרדסית15 New member 1/1/04 #12 לא ראיתי אתמול פרדייז מי מהבנים עזב הלוואי ודייבבבבבבבבבב אבל מי עזב?
ד דרדסית15 New member 1/1/04 #15 לצערי כןן אוףף כל האלו שמוסיפים החדשים הם מכוערים עווד הדייב הזה שיחק אותה חמוד והוא סתם מגיעל וגם מנכוער גם אף גדול גם אוזניים וכם יש לו ציצי!!! איחס הוא מגעיל!!! כולם ששם כאלו שווים ולכל אחד גוף והוא בעעעעעעעע
לצערי כןן אוףף כל האלו שמוסיפים החדשים הם מכוערים עווד הדייב הזה שיחק אותה חמוד והוא סתם מגיעל וגם מנכוער גם אף גדול גם אוזניים וכם יש לו ציצי!!! איחס הוא מגעיל!!! כולם ששם כאלו שווים ולכל אחד גוף והוא בעעעעעעעע
A amitooshacham New member 1/1/04 #18 אוח התכוונתי אם ככה זה יהיה כל יום, שישאלו שמונה פעמים ביום מי עף במקום לרדת קצת למטה ולבדוק.
ד דרדסית15 New member 1/1/04 #22 איזה באסה../images/Emo66.gif כמעט אף אחד מהמקוריים לא נשאר!!! איחס ודייב נראה לי נשאר עד הסוף בעע
R ronelias New member 1/1/04 #27 רוצה תמונה של זאק מפרדייז הוטך מה קורה אנשים אני ממש ממש רוצה תמונות של זאק מפרדייז הוטל אני גם באימייל [email protected]
רוצה תמונה של זאק מפרדייז הוטך מה קורה אנשים אני ממש ממש רוצה תמונות של זאק מפרדייז הוטל אני גם באימייל [email protected]
ד דרדסית15 New member 2/1/04 #34 ../images/Emo14.gifז'אק מפרדייז הוטל../images/Emo14.gif איזה שווה!!! אבל מניאק מתחיל עם כולן!!!
ל לאה17 New member 2/1/04 #36 נכוןןןןן איזה באסה זה הורס יש לו פנים יפות כאלה של ילד קטןןן אבל הוא יותר מידי מאוהב בעצמו....