ראיתם גיא פינס אתמול?

sivanG

New member
ראיתם גיא פינס אתמול?

היו שם שתי נשים שהוציאו ספר כללים לנשים: איך להתנהג בשביל לתפוס בעל. ממש בושה וחרפה - הן רוצות להחזיר אותנו מאה שנים אחורה. אני מצרפת את כתובת האתר שלהן למי שרוצה להזדעזע או להגיד להן מה שהיא חושבת עליהן. www.therulesbook.com אני מקווה שאני לא היחידה שחושבת כך

augustus

New member
את בהחלט לא היחידה

שמעתי על ספר כזה, ואני אפילו לא בטוחה שמדובר באותו אחד. לא חסרים מקבצי העיצות גם בירחוני נשים למיניהם. בראיון עם המחברות שאני קראתי, הן אמרו שמטרתן לא לגרום למהפך חברתי אלה לעזור לנשים להפוך למאושרות. אך כיצד ניתן להיות מאושרת כשהלקוחה הפוטנציאלית אמורה להתאים את עצמה כל חייה, תוך ביטול תכונותיה, דחפיה ורצונותיה, לתבנית שהגבר יסכים להשתמש בה? אתמהה. ודרך אגב, לדעתי לא צריך לכתוב תגובות באתר שלהן, הן דיברו רבות על הפופולריות של הספר, נראה שזה חשוב להן, וכידוע רייטינג הוא רייטינג הוא רייטניג. תתעלמו, אתן לא תשכנעו אותן שעצמאות האישה היא מטרה נעלה יותר. ממתי עושים כסף מפמיניזם?

sivanG

New member
צודקת

המטרה צריכה להיות לא לשכנע אותן אלא להסביר לחברות שלנו למה הן טועות. חבל רק שהן יוצרות לנו תדמית שכזו הן הורסות לבנות שמתאמצות להשיג שיוויון זכויות.

Boojie

New member
מילא זה, אבל אף אחד לא מדבר על

הגברים. את אף אחת לא מעניין שיש כאן למעשה עידוד לרמייה? לגרום לגבר שאת אמורה לאהוב ושאמור לאהוב אותך לחשוב שאת בעצם אדם שונה לגמרי ממה שאת עושה את עצמך, כשאת השוס הוא יחטוף אחרי הנישואים?

augustus

New member
אני לא בטוחה שהגברים מרומים

ספרים כאלה מדברים אל העולם בו הנשים רומסות את עצמן כדי לתפוס בעל, והגברים יודעים היטב שהנשים מתנהגות בהתאם לציפיותיהם.

טל קר

New member
מה זה משנה מה היא באמת, אם היא

כל הזמן אמורה לשחק את עצמה בתור מישהי אחרת? גם אחרי הנישואין כדי "לשמר את התשוקה" "לחדש את החיזורים" "לשמור על הרומנטיקה" או שאר ביטויים כגון זה.

Boojie

New member
כמה נשים את מכירה

שמסוגלות להמשיך לשחק ככה כל חייהן? בסופו של דבר, הן סובלות מכל רגע, וגם הגבר שאתן סובל, כי את כל הכעס והתסכול על חייהן המושפלים, הן מן הסתם מוציאות עליו ב- passive aggressive הכי קלאסי שיכול להיות. אני לא יודעת, אולי זה דפקט שלי, אבל באותה מידה שמרתיחה אותי הרמיסה של ערך הנשים, מרתיח אותי ביזוי הגברים שמתרחש באותו תהליך, ומרתיחה אותי הבחירה לבסס מערכת יחסים על רמייה. לעניות דעתי, מי שבוחרת להשתית את מערכת היחסים שלה עם בחיר לבבה על רמיה ומצג שווא, היא יצור עלוב שמגיע לו כל מה שהוא חוטף. מצטערת. העובדה היא שבעולמנו לא באמת צריך לשקר ולרמות כדי למצוא אהבה. מהנסיון שלי ומהנסיון של רבות אחרות. מי שבוחרת בדרך המתועבת הזו, מבחינתי כורה לעצמה את הקבר, ומה שהיא חוטפת בעקבות זה מגיע לה במאה אחוז. במקום לבזבז את זמנן על מדריכים מטופשים, היה עדיף שיתמקדו בהכרת עצמן ובעקבות זאת - בחיפוש גבר שבאמת מתאים להן.

augustus

New member
מסכימה עם בוג´י + הסתייגות

נכון שאישה שבונה את עצמה על פי מדריך "איך לתפוס גבר" היא ייצור עלוב, אבל האשמה על עליבותה מתחלקת בינה לבין החברה, ועל היחס אפשר להתווכח.

למעלה