ראיתם בעיתון???

zohark

New member
פחח טוב שגילית את זה רק עכשיו

היא מתחרה בתחרויות שלי במטר עשרה ובדירוג לאליפות ילדים... נראה לי לסוס שלה קוראים רעם.

טוי בוי

New member
דההה השם שלה הוא רונה

על רעם הוא בן 7-8 כך באודים והיא בלונדינית היא רכבה בקאנטרי אבל החחוה התפצלה פרנקי עבר עם החווה לרשפון אבל רוב האנשים שהיו להם סוסים הלכו לאודים עם וסילי כמוהה וכמו נדב מור הילה ועוד המון........

krin88

New member
כן באמת...חחח

וטוי בוי... הידעת שעדי היא זו שהתחילה ללמד אותה לרכב?! היא ספרה לי שלקח לה מ-ל-א זמן לעשות טרוט קימה... פשוט לא קלטה....פפפ ועכשיו היא רוכבת ממש טוב!

טוי בוי

New member
כן היא מעולה

אל עדי לא לימדה לפני 4 שנים היא היתה מזקירה בחווה והיתה לה סוסה בשם דורינקה אני חושבת אותה סוסה שיש לה היום לא תקני אותי?

krin88

New member
לא יודעת.... זה מה שהיא אמרה לי

שלקח לה מלא זמן לקלוט את הטרוט (איזה חרוז אהה?..) וכן, דורינקה (המדהימה) עדין שייכת לעדי והיא אחת מהסוסות הכי יפות שראיתי החיי! וכל כך מקצוענית (מדורגת ד' בקפיצות ודרסז')...

אממממ כן... רונה רוכבת...

על סוס חום כהה-שחור בשם רעם.. הוא בן 6 אם אני לא טועה... והוא היה שייך למנהל של החווה שלנו פעם.. אבל וסילי קנה אותו ואימן אותו.... ומישהו מוכן לסרוק את הכתבה ולהעלות אותה לפורום?? כי אין לי את העיתון!

Just A Firefly

New member
../images/Emo12.gif לא הייתי אומרת....

מעולה... יש לה עוד המון שיעורי דראסז' לעשות עד שתוכל להגיע לרמת פלאט אפילו נורמלית ועוד המון המון דרך בלהרגיע את העצבים שלה ולהקשיב לוסילי במקום להתווכח איתו כדי בכלל להתקדם ולא ללכת אחורה.. אבל........... כל אחד והטעם שלו....
ודורינקה לא עברה לחווה של נועם זרד (יותר נכון לחווה של אבא שלו. זאת החווה שליד עין המפרץ [<--אימפריה - בשבילך דורון
)? ביקרתי אצלו לא מזמן והוא אמר לי שהוא מתכוון להביא אותה אליו קצת..

כן אנחנו אימפריה!

אני לא אוהבת את הישיבה שלה בזמן הקפיצה אבל הסוס שלה יפה חבל"ז!!

החווה של אבא של נועם זרד

היא בכפר ביאליק, אבל עכשיו נועם מדריך בדני היי ושם גם הסוסים שלו יחד עם דורינקה.. אבל אנחנו עדיין אימפריה

טוי בוי

New member
אני בחווה

כמה שאפשר אבל בדרך כלל 2 ימים שישי וחמישי ובחופשי לפחות 5 ימים ואני רוכבת פעם פעמיים בשבוע כך

krin88

New member
כרגע אני רוכבת

בדני היי פעמיים בשבוע ופעם בשהוע אצל איילת במעגן מיכאל..

אני

כל יופ באורוות הקיסר אבל פעמיים בשבוע יש לי שיעור!! בעעעעע דרך אגב דרור השמיכה שרכבתי איתה בתחרות היא מתנה מהמדריכים שלי (שאני מתה עליהםםםםםםםםםםםםםם) לכבוד הקניה וביאחולי חג שמח הם מזה הפתיעו אותי והם ידעו שזה הצבע שאני (ומיסי...חחח!) הכי אוהבות! חחחחחח הם כאלו חמודים! הכי הכי בעולם!.........

למעלה