ראיתם בובובו?

sיגי

New member
ראיתם בובובו?

תכנית מטורפת לחלוטין, הרעיון שלה חולני לגמרי והיא עשויה בצורה נהדרת. שווה לראות!!!!! מי שדיבב שם מהפורום נא להגיד מה דיבב שנשמע ונהנה. (אני לא מופיעה עד פרק 17)

porky169

New member
גם אני רק מפרק 17../images/Emo134.gif

דיבבתי את ילד ב'
זה ילד עם קוצים שמסתובב עם ילד אחר

יווו הפסדתי! :(

ועוד דיבבתי כבר מהפרק הראשון (זה ששודר היום, כנראה). יש למישהו מושג אם יהיה שידור חוזר היום? *מקווה שכן*

porky169

New member
אם לא היום אז בטח זה ישודר שוב../images/Emo134.gif

אחרי שכל הפרקים ישודרו זה מה שכל ערוצי הילדים עושים היום

דיבבתי מישהו מרושע כזה עם קרחת,

מאז שהקלטתי אותו ועד היום - אני פשוט לא זוכר את השם חחח... משהו פמפקי, לא זוכר, אבל משהו בסגנון XD אני רק יודע שיש לו קרחת והוא מרושע... וצרחתי המון, יצאתי עם גרון צרוד ישר לשתות תה במטבח (פחח כבר קשה לקרוא לזה מטבח אחרי שמיה הראתה תמונות של ה-מטבח מהאולפן ב-LA).

למעוניינים לדעת:

שידור חוזר של פרק בסדרה "בובובו-בו-בובו" - ישודר מדי יום בשעה 17:25 אחר הצהריים :)

אהה...

היה כתוב שמותר לראות רק מגיל 14 חח..לא שמתייחסים לזה ממש אבל זה עד כדי כך מטורף?!
אני עשיתי משהו קטן בפרק 20 ומשהו קטן בפרק 23 נראה לי... בכל מקרה אני יודעת שזה ב17:25 אל מתי השידור הראשון?

בובובו מטורף ביותר!!

התעוררתי חמש דקות לפני השידור הראשון. ונגעלתי לגלות ש: בו בו- בו- בו בו בו- בו זה איש עם שיער שנפתח באמצע ויש שם סנאים בדייט. ויוצאות לו שערות מהאף!!! ומישהי תולה עליהם כביסה!!! ויש את הצרפתי הזה שסוגר את האף שלו כאילו זה חנות... קורע ודוחה באותו זמן... |חיחיחי| |בעעע...|

porky169

New member
רגע למה בכלל דיבבו את זה?../images/Emo134.gif

אם זה לא לילדים?

זה דווקא יכול להתאים לילדים

אני חושב שהסדרה ממש הזויה, וזה מה שפשוט גורם לה להיות מטורפת ומצחיקה כל כך.

Hawkgirl

New member
הז'אנרים של הסדרה

הם קומדיה, אומנויות לחימה, פארודיה, מדע בדיוני, ושונאן(אנימה שמתאימה יותר לבנים צעירים). כ-ל סדרות הפארודיה היפניות מטורפות, הזויות, משוגעות, וקורעות מצחוק XD מעניין אותי יותר על מה הפארודיה הזו XD וכרגע אני רואה את התמונה של הסדרה הזו, מה זה השיער הזה שיוצא לו מהאף?! #&%$ XD

זאת פארודיה על שיער XD

וזאת כזאת פארודיה טובה XDDD דייי, את לא יכולה לתאר כמה נשפכתי בזמן ההקלטות כששרון העביר בין הסצנות... כמעט בכיתי מרוב צחוק XD הם יכולים לדבר על משהו רציני, ופתאום יקפוץ איזה מישהו מהאף שלו. ואבא שלו הוא ראש עם שיער... אחת ה-סדרות הטובות לדעתי. וזה רק הודות לעובדה שהיא מפגרת ברמות XD

ndado

New member
היום סיימנו לדבב את זה

היום סיימנו רשמית לדובב את העונה הראשונה אני מופיע החל מהפרק הראשון (נמרוד דדו) עשיתי מליון דמויות שם ככה שאני לא זוכר את השמות... אני זוכר שיש בפרק שלוש את "לאקי" הברווז שהוא ממש מגניב שעשיתי גם... סידרה הזויה לגמרי... תהנו :)

sיגי

New member
משהו מטורף לחלוטין

יש רשע בעולם בשנת 3000 ומשהו שהחליט לקבל את כוחו משיער של אנשים והוא פשוט שולח חיילים לגלח ראשים. ואז יש את הגיבור בובו-בו שעיר ענק ובלונדיני שנלחם בכוחות הרשע בעזרת שערות האף השחורות והארוכות שלו . יש איתו נערה בשם ביוטי (דון לני גבאי המוכשרת) ועוד יצור (עפרון) וביחד הם מצילים את העולם. זה הזוי כי יש לו באף משרתים קטנטנים שמכינים אוכל ושתיה לשערות, תולים עליהם כביסה וכו' או שבתוך השער הענק שלו יש שני סנאים שנפרדים זה מזו בארוחת ערב. מטורף .

סיגי, זוכרת ששאלת את מי דיבבתי?

אז זה היה ההוא הקירח המרושע מתחילת הפרק, זה שצעק ונלחם ב-בובובו. עכשיו קלטתי שהשם שלו הוא פיקארי. וגם גיליתי שיש שידור חוזר כל יום באחת (1:00) בלילה, או יותר נכון - בוקר P:

sיגי

New member
יש שידור חוזר לדעתי גם בסביבות 05:00 למי שער

באיזה עוד פרקים דיבבת? חבל רציתי לשמוע. אני חשבתי שעשית איזה אחד בסוף התכנית מישהו עם שיער ומעיל ארוך שהציג את הדמות הכתומה העגולה שעפרון דיבב.

כן, הופתעתי... כל פרק משודר ארבע פעמים

ו...לא, אין לי דמות ראשית בסדרה (אם כי הייתי שמח מאוד, מן הסתם
) הייתי פיקארי בתחילת הפרק. עד שחיסלו אותי XP תגידי סיגי, את מדבבת בסדרה?

sיגי

New member
כן, אני איזה קופאית עצבנית

ו2 רפליקות של אמא וצעקות רקע באיזה משחק המוני.....

למעלה