ראיתם את פלור ב"האהבות שלנו"?? אולי אתם יודעים את זה אבל זה חדש לי.. חח... ואיכסה! ראיתי אותה עם שיער בולנדיני כאילו היא צבעה לסדרה.. ידעתי שהיא צבעה אבל לא ידעתי שבשביל הסדרה.. אבל אולי לא בשביל הסדרה.. חח טוב יאללה ביי ביי@@
אני לא רואה קבוע.. סתם פתחתי ת'טלוויזיה.. אולי היא נזכרה במשהו שהיה פעם.. אני לא יודע במדויק. מה שאני באמת יודע שהיא צבעה לבלונדיני כזה עם ממש קצת חום. אתם יכולים אפילו לראות תמונות שלה באתר הישראלי לפלורי.. זה בתמונות בעמוד שלה...
כמו כן, לאור הצלחת מגזין המורדים ומגזין פינת אור החליטו בהפקת "דורי מדיה גרופ" ו"דווקא תכנים והפקות - ערוץ ויוה" להוציא לאור את מגזין פלוריסיינטה
. הפעם המגזין לא יהיה בהוצאת רייטינג אלא בהוצאת "ויוה-פלוס".
המגזין יצא בינוארר
זאת הודעה ראשונה ובלעדית : מי שפיספס את הפרקים הראשונים ומי שאין לו פוקס קידס ואין באפשרותו לרכוש את הערוץ שלא יצטער מכיוון שבעוד 4 חודשים תשודר פלוריסיינטה גם בערוץ 22 ...
|בננה
קמי או לו
עד עכשיו לא ידוע אם לואיסנה לופילטו או קמילה בורדונבה תזכה בתפקיד הנחשק ביותר כרגע בארגנטינה: תפקיד ראשי לצד גוסטבו ברמודס. במקרה ולואיסנה תבחר היא תעזוב את "הסודות של אבא" ובמקרה שקמילה, נצטרך להגיד שלום לפלומה ב"פלוריסיינטה". הטנלנובלה תשודר ככל הנראה בשעות אחר הצהריים ותופק על ידי חברת ההפקות שמפיקה בימים אלה את "הסודות של אבא" - "פולקה". לבסוף, למרות ההצעה של ערוץ 9, הסדרה תופק עבור ערוץ 13 והיא תחל את שידוריה במרץ הקרוב. הסדרה תגולל את סיפורו של בעל חברת תקליטים (ברמודס) שיתאהב בבחורה צעירה ממנו בהרבה (לואיסנה או קמילה). בין שאר המשתתפים: ארנלדו אנדרה ("אני צועני" ו"פיורלה"), מרטין סיפלד (פרנקו, "המורדים"), סגונדו סרנדס (פבלו, "בובה פראית"), פטריסיה ויחיאנו (מרינה, "המורדים") וגם אסטבן פרס הלא הוא מתיאס מהעונה הראשונה של "פלוריסיינטה". סיון