ראיתם את

punk223

New member
ראיתם את

הבית של טרוויס ב mtv? איזה בית מגניב!! והאוסף של הקדילאקים, והמונסטר טראק? הייתי נותן הכל...

ּpine appleּ

New member
האמת

באמת בית בטעם טוב זתומרת הרבה סלבריטיז סתם מתלהבים יותר מדי מהכסף ומפוצצים בכל מיני שטויות אהבתי תחדר מוסיקה ואני רואה עכשיו אמטיוי, למה לעזאזל יש בפעם המליון את היומן שלהם? זה לא היה אמור להיות משהו עם גרין דיי?..

eb182

New member
אני הולכת להרוג את MTV

היה כתוב בשני עיתונים שזה יהיה עם גרין דיי אבל המפגרים החליטו לשים את היומן הקודם של בלינק(שראיתי כבר 5 פעמים), בני זונות

eb182

New member
לא נורא

בתור נחמה אני רואה את UC2 עוד פעם איזה מצחיקים הם שם ויש שם את הקליפ המקורי של STAY TOGETHER FOR THE KIDS

מאיה182

New member
זהו נכון!!!!

היה כתוב גרין ובלינק אבל חרא!! הם לא שמו......חכו חכו שהם ישמעו ממני....אבל ת´אמת.ראיתי את היומן החדש שלהם כבר 3 פעמים באמ טי וי 2.......בואנה איזה גדול!!!! ממליצה!! תראו !!חייבים!!! זה ענק!!

מאיה182

New member
בית מגניב לטרוויס "המגניב"!

איזה בריכה!! ראיתי גם את של מארק!! בית מהמם בטירוף!! לא ראיתי את של טום כי לא שודר כיאילו..............עדיין...בקרוב.......

לשניהם~

אבל חברה שלי הודיעה לי רק בסוף שיש את הבית של טראוו באמ טי וי , ועד שהיספקתי לבקש מחברה שלי להקליט לי , אז לקח זמן.... ומהבית של מארק , אז יש לי תמונות.. איזה בתים יפים~!~~~!!!!!!!!! וואוו!!! גם אני רוצה בתים כאלו...... ואיזה כיף לזה שטראוויס מלמד אותו על תופים..

למעלה