ראיתם את chapter 5???

ראיתם את chapter 5???

איזו מקסימה!!! אלאניס מספרת על זה שהיא עצובה שה tour נגמר ושהיא מרגישה מבורכת מהאהבה שקיבלה מהקהל ומהקירבה הרוחנית שלה ושל האנשים הקרובים אליה. היא גם כותבת שעכשיו היא תתפנה לקרוא את כל המכתבים שקיבלה, (!!!), חברים! אולי אחד מהם זהו המכתב של הפורום שלנו, אתם קולטים?!!!!!
ועוד דבר אחרון שהפליא אותי, היא מתכננת להוציא אלבום אוסף... קצת מוזר בהתחשב בזה שרק עכשיו היא הוציאה את jlp בגירסה אקוסטית, לא? http://www.alanis.com/jaggedlittlepill/chapter5.html

isw

New member
כן קראתי!

מסכימה עם כל מילה שלך! וזה ממש היה מרגש לקרוא על הקטע של המכתבים- במיוחד שזה אמור להיות מהיום בו היא קיבלה את המכתב שלנו... ובקשר לדיסק אוסף- זה כבר חדשות די ישנות שהיא הולכת להוציא- החדשות הטובות הן שהוא אמור לכלול גם שיר או שניים חדשים..

Jagged chaos

New member
חלבה ת'אימא של ג'גד...

הרי זה צפוי שהאלבום להיטים שלה יהיה לה פחות עם 6 שירים מג'גד... חלאססססססססססס

מיותר לדעתי עכשיו דיסק אוסף!

היא צריכה לדעתי לקחת כמה זמן טוב חופש לנסות דברים חדשים לחוות דברים חדשים ולהוציא חומרים חדשים. די רק עכשיו היא הוציאה מין אוסף, בואו נודה בזה jlp היה הדיסק היחיד שהביא לה באמת להיטים גדולים ועכשיו להוציא את אוסף נשמע לי כבר מאוס! למרות שאם בא לה איזה אוסף לא יהיה אכפת לי שיהיה איזה דיסק הופעה אוסף שכזה משהו מעניין לא אותם ביצועים מהדיסקים~

אני לא חושב שזה שאלאניס תוציא

אלבום שישווק רק להיטים יעשה אותה יותר מוצלחת. היא אמנית אמיתית ויוצרת מחוננת ובכל אלבום שלה לטעמי, יש שירים משובחים... אני מקווה שהיא אכן תוציא אלבום שיצליח מסחרית, זה ברור ושתמשיך ליצור לנו עוד שירים מופלאים כמה שיותר!!! והכי חשוב: שתקרא כבר את המכתב ששלחנו לה ובוא שוב להופיע בארץ!!! או שלפחות תשלח מכתב חזרה...

למעלה