ראיתם את זו

מה את רוצה היא עצבנה אותי../images/Emo46.gifהיא

עושה לי- כולה מירי מסיקה..
אויי דנה חח שכחתי להגיד לך, חברה שלי התקשרה כמה דקות אחרי שדיברתי איתך חח וענתה לה שוב רוחמה
[כנראה שהיא היחידה שעובדת שם, למרות שכשמתקשרים הם אומרים שהם עמוסים אבל משום מה תמיד רוחמה עונה
] ואז היא חשבה שזאת אני שהתקשרתי כמה דקות לפני אז חברה שלי עושה לה- לא בחיים לא התקשרתי לפה
חח אז רוחמה עושה לה- התקשרה עוד ילדה אחת בקשר למירי ואמרתי לה שמירי לא מופיעה יותר והיא צרחה לי
חח איזה בושות

הילה 201

New member
אם הייתי רואה את רוחמה,הייתי שוטפת

אותה,שהיא הייתה מצטערת על היום שדברה ככה על מירי.

חחחח לא היה לי נעים לצעוק עליה../images/Emo6.gif

חחח אבל התחלתי להגיד לה- מזתומרת כולה מירי מסיקה
אני אוהבת את מירי ואני רוצה לראות אותה ולא את הילה זייתון שעם כל הכבוד לא מעניינת אותי
חח היא בכלל לא ידעה שיש למירי מחליפה
כאילו היא הלכה לשאול מישהו איך קוראים למחליפה ואני שמעתי אותה אז אני עושה לה כזה- הייי אני לא רוצה לדעת איך קוראים לה, קוראים לה הילה זייתון את זה אני יכולה להגיד לך...ואז היא אמרה שאמרו לה שמירי כבר לא משחקת בהצגה

הילה 201

New member
לא הבנתן אותי בכלל...

לא התכוונתי לצעוק,אבל להסביר לה, לתת לה איזה כמה מילים על מירי ולהסביר לה שאנחנו אוהבים אותה מאוד ובטח לא לתת לה להגיד ככה.

גם אני התקשרתי 3 פעמים ובכולם

הרוחמה הפוסטמה הזאת אמרה לי שמירי לא משחקת יותר בחודשים הקרובים
בעעע היא שיקרה לי
ידעתי שאסור לסמוך על אנשים שקוראים להם רוחמה

חח גמני מקווה שזה לא נכון../images/Emo4.gifאני

אשאל את מירו יום שישי
והכי מצחיק היה שהרוחמה הזאת בהתחלה בכלל לא ידעה שיש למירי מחליפה ואחרי זה היא עושה לי- מירי לא משתתפת יותר
גררררר הרוחמה הזאת שאני אתפוס אותההה

חבל"ז אם מירי מופיעה שם יומשישי

אני באה לאיפה שהיא נמצאת וחונקת אותה
טוב נו לא.. רק מתעללת בה קשות לכמה רגעים ואז זורקת עליה ג'ריקן של מיים [מה הקשר!?] ואח"כ מפילה אותה מהכסא [
] ו.. זהו... זה מספיק, לא?

חחח../images/Emo6.gif עכשיו לא תהיה להם יותר

רוחמה
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי נתן לה את השם הזה
כבר עדיף שהיו קוראים לה ששון

just dana

New member
"הביקורת משבחת" שמירי קיבלה..

"בעקבות ריטה...היא קונה את עולמה במחזמר שלמה המלך ושלמי הסנדלר בהבימה. באה קטנה יוצאת גדולה" (עמוס אורן, ידיעות אחרונות) "אם לשפוט לפי הבאזז ... ותגובות בכירי תעשיית המוסיקה בארץ ... שנת 2005 הולכת להיות שעתה היפה של מירי מסיקה" (טל פרי, מעריב) "... מירי מסיקה הדבר החם הבא עם קול מחוספס, חם ועמוק ונוכחות אנרגטית ומלאת הומור" (מרב יודילביץ, YNET) מה מחוספס מה-?!?!?!?(
) "בעלת עוצמות אינסופיות, צבע קול נעים ומעניין, טקסטים רגשיים" (אורן בר אל, הבמה)

למעלה