ראיתם את זה?

neerlect

New member
ולמשהו יותר חשוב...

מי מזהה את האנשים שבתמונה? היא צולמה לפני כניסת ניסים למשרדו. ניתן לזהות את המפעילה יושבת כן, כן, יושבת על כיסא מול המכונה... מי שמזהה את שאר הבודקים בתמונה מוזמן להגיב, את הטוקבקים על העניין תשאירו בynet ו"ואללה"...

ועדיין

קשה שלא להתעצבן כשמישהו אומר: (תגובה 144) "אשת הביטחון אמרה לי במפורש ==למרות שאתה מחזיק דרכון ישראלי בעיניי אתה לא ישראלי==" לא מקומם?! קשה לי להאמין שמישהי באמת אמרה לו כזה דבר. או הבחור מתגובה 42: "הופשטתי ונצטוויתי אפילו להתכופף" מה אתה מזיין את השכל תגיד לי? להתכופף? הופשטת?! הם אשכרה חושבים שאנחנו נהנים מהבדיקות האלה... לפעמים יש את הנוסעים האלה שמשתפים פעולה בכזאת נחמדות... פשוט לא להאמין. ואני רק חושב, מעניין מה עובר להם בראש עכשיו... היו מתים להעיף אותי לקיבינימאט. טיסה נעימה

טיפ_טיפ

New member
היו ימים....

כשלמפעיל היה כבוד ו...כיסא

אני מספיק ענתיקה כדי לדעת

הבודק שעומד הוא היום ר"צ ושמו אלעד גפני לגבי השאר כנראה שהם לא עבדו יותר מדי זמן שכן אני לא ממש לא מזהה אותם

לכל הצעירים עם החלב על השפתיים

זהו מגזר A הישן. פעם היינו חיים בתוך כלוב עם דלתות מצפצפות אם נוסע היה מנסה לצאת או כאשר בודק היה נס על נפשו מהמגזר הצפוף כל כך. פעם זה היה מגזר טיסות LY הידוע לשמצה....

JuveFan

New member
אני דווקא מאוד מתגעגע לטרמינל הישן

נהנתי לעבוד שם...

הצלחה לא תהיה בזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

moria007

New member
פעם עוד הייתי מגיבה לכתבות כאלו

היום אני כבר כל כך עייפה מזה (ולא, לא היה לי בוקר היום...
)... מה עוד אפשר להגיד לכל יפי-הנפש האלו. המסקנה שלי, אחרי שנת עבודה בנתב"ג, היא שמי שרוצה להיעלב - נעלב. מי שמראש בא בגישה של מסכנות ומירמור - לא חשוב מה נעשה או איך נתייחס אליו - הוא עדיין ימצא ממה להיעלב. ועם כל הכבוד לרגשות של המגזר הערבי, ביטחון הטיסה יותר חשוב לי. ובקשר למפעילה שיושבת - לא לזרוק אותי מהפורום או משהו - אבל אני חושבת שמפעיל מכונה צריך לעמוד. אולי פעם זה היה אחרת בטרמינל הישן (לא הייתי) אבל לדעתי, ההפעלה היום מצריכה מהמפעיל לעמוד. חג שמח לכולם, אני בחופש עד יום ראשון!

טיפ_טיפ

New member
מוריה,

איש החרגול עיצב התהליך כך שמה שבעיקר יעבוד אצל הבודקים זה הרגליים זו המציאות. גם כשהמפעילים ישבו על התחת סגרנו טיסות לא רע בכלל.

למעלה