ראיתם את זה!? תמונה שאביחי שהתעלף..
א אדרררר New member 19/1/06 #5 יאו.. מסכן אבל תודה לאל הוא מרגיש עכשיו בסדר!! ו..אייימאאאאאאאאאא כמה באוו
נ נושה 13 New member 19/1/06 #7 מסכניםם שליי ../images/Emo12.gif אמאמאא מסכן שליי .. וואייי כמה אנשייםם באווו אין פלאא !! אייזה בהמוות האאנשים האללה !! אדם יוסף - אין חיים בלעדייך נשממהה !!!!! אתה ה- שלייי !!!!!!
מסכניםם שליי ../images/Emo12.gif אמאמאא מסכן שליי .. וואייי כמה אנשייםם באווו אין פלאא !! אייזה בהמוות האאנשים האללה !! אדם יוסף - אין חיים בלעדייך נשממהה !!!!! אתה ה- שלייי !!!!!!
O OoנויoO New member 19/1/06 #14 זה ב=ט=ו=ח יהיה כפול אבל... אם בכלל תהיה הופעה אז הם יארגנו את זה טוב עם יותר מאבטחים וזה.... כי אחרי מה שם עברו הם כבר למדו בטוחח!
זה ב=ט=ו=ח יהיה כפול אבל... אם בכלל תהיה הופעה אז הם יארגנו את זה טוב עם יותר מאבטחים וזה.... כי אחרי מה שם עברו הם כבר למדו בטוחח!
ע עדנוש המאמי New member 19/1/06 #15 הם פשוט בהמותתת..../images/Emo4.gif הן לא יודעות להיתנהגג אבל גם הם לא ידעו מה לעשות הם תיכננו ל200 מעריצים ותראו כמה הגיעו(טוב מה אוהבים את הגיים בויזז )
הם פשוט בהמותתת..../images/Emo4.gif הן לא יודעות להיתנהגג אבל גם הם לא ידעו מה לעשות הם תיכננו ל200 מעריצים ותראו כמה הגיעו(טוב מה אוהבים את הגיים בויזז )
א אדווה המאמי New member 19/1/06 #17 גאאאדדד... כנסו מהררר איזה מסכן ביחו'ש... זה עם הכחול שעזר לו לקום נרצח אתמול ניראה לי.. ראיתי כתבה על זה שהוא נרצח אם אני ימצא אני יעלה אותה
גאאאדדד... כנסו מהררר איזה מסכן ביחו'ש... זה עם הכחול שעזר לו לקום נרצח אתמול ניראה לי.. ראיתי כתבה על זה שהוא נרצח אם אני ימצא אני יעלה אותה
O OoנויoO New member 19/1/06 #18 מההההההההההה?!?!? רק לראות את אביחי...אמהלה זה משתק משהו פחדדד אם את יכולה להעלות תנסי תודה...
נ נושה18 New member 20/1/06 #21 כן הוא נרצח אתמול.. הקריון משום מה שופע בלאגנים בזמן האחרון.. והיה יום שני רצח של ערבים.. ובגלל שהשומר התערב וניסה למנוע.. זה מה שהוא קיבל רצחו אותו..
כן הוא נרצח אתמול.. הקריון משום מה שופע בלאגנים בזמן האחרון.. והיה יום שני רצח של ערבים.. ובגלל שהשומר התערב וניסה למנוע.. זה מה שהוא קיבל רצחו אותו..