ראיתם את זה?

הלינקה

New member
האישה בת 90, אולי באמת זקנה, ואולי

רק נראת כך בגלל הזנחה, ועבודה קשה.

Ivan Ivanov

New member
מוזר.

נינה ליהודיה היא תמיד גם נכדה ליהודי\יהודיה ופה הסיפור מסתבך עוד יותר -במקרה כזה איני יודע מה אומר החוק לגבי מצב זה. האם החוק הולך לפי ההלכה או לפי רישומים של ברה"מ. דבר נוסף . אותם העולים שכביכול ביצעו פשעים במדינתם ובורחו לישראל על מנת לקבל אזחרות ישראלית (פשעים כלכלים בדרך כלל) הם רובם יהודים , בדיוק כמוך. ויהודים שלמים יש לומר. כדוגמת נבזלין או לרנר. זה שיש יהודים פושעים זה אולי לא נעים לשמוע אבל זה מה יש... המסות של הלא יהודים זה אנשים רגילים-פשוטים אי שם מהעירות(שטטלים) והערים של אוקראינה ובלרוס צאצאים ליהודים שנישאו בנישואי תערבות. אם בעירה מסוימת רשומים כ 50 יהודים לדוגמא, זה אומר שיש כ 400 צאצאים של יהודים+ בני משפחותיהם. זה המצב אחרי שנים של שלטון קומונסטי.

טלמ

New member
לא אמרתי שאין יהודים פושעים

יש חלק שיהדותם לא בדיוק יהדותם ומנצלים חלק באילן היוחסין שלהם כדי להחמוק מהרשויות

deebeebee

New member
ויש מאפיונרים שמנצלים---

את העובדה שהם יהודים 100% כדי להשתמש בישראל כמקלט להם ולכסף השחור שהם עושים. אבל, זו לא הפואנטה כאן- אנחנו הצגנו כאן סוגיה לגמרי אחרת. מעניין שבכל פעם שמעלים סוגיה אחת התשובה צריכה לבוא בצורת העלאת סוגיה אחרת לגמרי.

אוריליו

New member
מזעזע ביותר

ואני רואה בחומרה רבה מאוד את המקרה ואני מקווה שימצו את הדין עם האחראים למעשה הנורא הזה ושהאחראים יקבלו כלא לכל החיים שלהם ההסתה והגזענות חייבים להיפסק מיד אני משתתף בצערם של ניצולי השואה אני חייבים למגר את האנטישמיות ויפה שעה אחת קודם

טלמ

New member
דוגמנית על במושגים ישראלים/שחקנית

וסלבריטי מקומית מה לעשות? אחרי גיא פינס (בתקופת הקיץ אהבה או כסף) יש פליסיטי אז יוצא לי לראות (מכור לרכילות
)

למעלה