ראיתם את זה?

למה ללכת רחוק, מי ביקר לאחרונה

בתחנת האוטובוסים המרכזית החדשה בתל אביב? תראו כמה נוער (לצערי עולים חדשים מרוסיה) מסתובבים בחבורות של פריקים עם מוזיקה, לבוש וסממנים קרובים מאוד לתקופת היטלר בגרמניה. ישנה תעשיה שלמה של ספרים, דיסקין ופרטי לבוש מוצגים בגאון בדוכנים

deebeebee

New member
אני מקווה שאחרי ההתנתקות

המשטרה תתחיל למלא את תפקידה האמיתי ותעשה קצת סדר כאן. כמו-כן, אולי הגיע הזמן לבדוק היטב לפני שנותנים אשרות הגירה לארץ.

p a l o m a

New member
ועל החיילות המצטלמות במוזיאון

חיל האויר.. שמעתם? איפה אנחנו חיים....

חיילות שמצטלמות בעירום זה טוב../images/Emo9.gif רק

מדוע לא מפרסמים את ה"תועבה
" הזו

deebeebee

New member
איש הישר בעיניו יעשה

ואין משטרה כרגע.הם מתנתקים, ולפני כן הם היו עסוקים עם פיגועים. אין לי תלונות לשוטרים. יש לי שוטרים במשפחה ואני יודעת שהם מותשים, יש לי תלונות כנגד הכנסת והממשלה שדואגת שלכל אחד מחבריה יהיו 800 שומרים אישיים אבל לא מגדילה את כח האדם של המשטרה.

Ivan Ivanov

New member
deebeebee איך אפשר לבדוק?

רוב רובם של אותם האנשים מקבלים אזרחות לפי חוק. אף אחד לא יצהיר בכניסתו לארץ או בסניפי הסוכנות על יחסם האמתי ליהודים.

Ivan Ivanov

New member
אפשר להביא מספיק חוקיים

בשטחי ברה"מ לשעבר יש מספיק אנשים עם סבתא יהודיה - וזה הקרטריון לקבלת אזרחות ישראלית.

נכון אך לעניות דעתי זה לא קריטריון

מספיק, כיוון שאיני שייך לקבוצת מקבלי ההחלטות אין לי אלא לזעוק

טלמ

New member
יש כאן בעיה - כל מקרה שונה

לא מזמן היה מקרה עם מישהי, בסביבות סוף שנות ה-20 תחילת 30 של חייה, שהיא נינה ליהודייה מברה"מ... היא ציינה זאת שקיבלה אזרחות אך טעות של פקיד גרמה לכך שהיא נרשמה כנכדה של יהודיה, לא מזמן עלו על השגיאה ואחרי 3 שנים בארץ שבשביל העלייה מכרה את כל נכסייה, אחרי 3 שנים בה היא חיה כאן עם משפחתה ועובדת בישראל היא גורשה (אני לא יודע איך הסיפור נגמר) כל מקרה שונה, לצערנו אי אפשר לבדוק כל מקרה של קבלת אזרחות אבל צריך לנסות לבדוק יותר לעומק כדי שלא יווצרו בכלל שגיאות כואבות כאלו (עכשיו לדעתי כבר אי אפשר לגרש אותה, היא בנתה כאן חיים ורואה עצמה כישראלית). המון עולים ממדינות חבר העמים שאין להם זיקה למדינה ובכלל אינם יהודים, שביצעו פשעים במדינתם והשתמשו בסבתם היהודיה כדי לעלות לארץ ולברוח משלטונות החוק במדינתם - זה טיעון נוסף לכך שכל אזרחות שניתנת צריכה להיבדק יותר לעומק (ולא רק לבדוק את ברפרוף מי הסבתא של מי ומהי דתה) וד"א, חזרתי שלשום

טלמ

New member
בכפרים חיים שם כאילו העולם עצר מלכת

אי שם בימים שלפני מלחמת העולם הראשונה. במסלול הליכה בצידי נהר סוצ'ה (עליו קרויה חזית סוצ'ה במלחמת העולם 1), בסמוך לאנדרטה מבודדת לאיש תרבות סלובני, נגלה בית שכמעט מתפרק, ממנו יצאה אישה בשנות התשעים לחייה עם מעדר וגרזן, היא נראתה כאילו לא ראתה מים כבר שנים והתחילה לחטוב את חתיכות הגזע בגינה (שוב אישה בת 90 שד"א בערך 1.5 מטר), עדרה את האדמה וקצרה חציר לפרה שלה. היא נתנה לנו מבט קצת מבהיל... מלמלתי לה כל טוב בסלובנית והלכתי יש עוד המון סיפורים שיתווספו לבלוג שלי ולכאן בשלבים

למעלה