ראיתם את זה?

ענתנוי

New member
זאת המציאות

"אוטיזם" זו קללה ולא משנה איך תעטפו אותה ותיפו אותה - זו תמיד תישאר רק תווית שמצדיקה את כל הרע והלא אנושי והבזוי והשנוא בעולם.
"אוטיזם" זה אוסף הסימפטומים שמתארים את ה"מבט האובייקטיבי" - המבט שהופך את ה"אחר" לאובייקט, לחפץ, ליצור חסר אנושיות.

לא ברור לי למה כולם ממשיכים להיאחז ב"טלאי הצהוב" הזה בכל הכוח, להצמיד אותו לילדים שלהם או לנופף בו בגאווה, כאילו זו הדרך לגאולה....

randy1982

New member
כי לדעתי לא להשתמש במושג אוטיזם

ולהמציא כל מני מכבסות מילים במקום זה בדיוק לשתף פעולה עם המגמה הזאת של דמוניזציית האוטיזם.

ענתנוי

New member
בדיוק להיפך

אין "אוטיסטים" - יש רק אנשים על הספקטרום האוטיסטי. ההבדל הקטן הזה עושה הכל - כי קודם כל מדובר באדם, ורק אח"כ בתכונות או במאפיינים חברתיים ותרבותיים.
אם מתייחסים למאפיין תרבותי או חברתי כתכונה של האדם עצמו - זה בסיס לגזענות.

יש "אוטיזם" - והמושג הזה מאפיין את הפער שבין שתי קבוצות תרבותיות שונות, אבל כשקבוצה אחת היא הרוב והשניה היא המיעוט המושג הזה הופך לנשק של החזקים נגד החלשים....

randy1982

New member
אין בעיה, עדיין את לא מוותרת על המושג אוטיזם

הספקטרום האוטיסטי.
יש הבדל גדול בן "ילד על רצף אוטיסטי" -
לבין "ילד מאותגר תקשורתית" - זה מכובס עד בחילה...
&nbsp
פעם ראיתי איזה טקסט שבו ילד מבקש לא לקרוא לו אוטיסט אלא ילד עם אוטיזם. בעצם זה מה שאת אומרת?
&nbsp
&nbsp

ענתנוי

New member
צודקת לגבי הגועל

"מאותגר תקשורתית" זה באמת דוחה, כי זה מתעלם לגמרי מהבעיה החברתית ומשפיל את האדם עצמו.

יש הבדל בין "ילד עם אוטיזם" ל"ילד על הספקטרום האוטיסטי". "אוטיזם" זה מאפיין חברתי/תרבותי. זה לא משהו שיש לך, לא מחלה או נכות או פגם שנמצא אצלך.
"ילד עם אוטיזם" = אני נפרד מהזהות החברתית שלי, וזה נכון מנקודת המבט שלנו, כי אנחנו לא מגדירים את עצמנו ואת ה"אחר" לפי זהות חברתית אלא רק אישית ואנושית. הבעיה היא שעבור הנטי"ם, שמגדירים הכל במונחים של זהות חברתית, זה אומר בדיוק אותו דבר כמו "אני אוטיסט" - משהו פגום אצלי וצריך לתקן אותו...

arana1

New member
לדעתי אין ספק שאת טועה

לא יודע למה את קוראת "מכבסת מילים", אפשר להצמיד את הכינוי הזה לכל דבר, אבל הנסיון לתאר את מי שמוגדרים כאוטיסטים לא כאנשים שלוקים בתסמונת אלא כאנשים שבדיוק כמו כל אחד אחר מתמודדים עם שאלות קיומיות הוא התשובה היחידה לחרפה ולטמטום הבלתי נסבל שבתיוג שוני כתסמונת או לקות או מחלה

אין דבר כזה אוטיסט,
יש אדם שמתמודד עם תפישת מציאות שלא לך ולא לאף אחד מהשרלטנים שמייעצים לך ולאנשים כמותך אין שמץ של מושג על טיבה ועל האתגרים וההזדמנויות האמיתיות בה,
האדם הזה מתוייג אל מחוץ לקבוצה האנושית רק בגלל שהקבוצה הנורמטיבית בעצמה חסרה כמה מרכיבים מאוד בסיסיים באנושיותה

arana1

New member
למומחי הפנטגון, כמו למומחים אחרים, אין מושג בכלום

כי פוטין הוא האדם הכי היררכי בעולם, הכי משחק אותה על סמכות וכחניות, וכל מי שראה אוטיסטים יודע שמה שמחריג אותם מהנורמטיביות זה בדיוק שאין להם תפישות היררכיות וכחניות אלא הם נוטים להתייחס בפתיחות שנחשבת כנאיבית בעיני בריוני הנורמטיביות

alona 27

New member

חוסר ההבנה הבסיסי מסביר

מה עוברים הילדים המורכבים בבתי הספר, הם עוברים חוסר הבנה מוחלט מכל אנשי המערכת כולל אנשי המקצוע

asa112

New member
לא רק פוטין אוטסט מבחינתם, זוכרים ?

לפני מספר חודשים הם הדליפו לתקשורת כל מיני כינויים של מישהו מהמדינה שלנו, והיה שם אוטיסט גם,
מבינים על מי אני מדברת ?

הכל שטויות.
וגם אין שןם דבר משותף בין "הבחנה" שלהם וDSM, למשל.
לא חבל להם תקציבים למחקרים כאלו...

ואובמה קוף מטומטם!

אספים הם אחלה!
כשיגיע השלב שיתאים לי לשוחח עם הבן שלי על האבחנה שלו,
אני אספר לו שהאמריקאים ייחסו אותה לביבי (שאני ממש לא חושבת שהוא אספי אגב...) ולפוטין!

arana1

New member
למה לפגוע בילד ?

פוטין וביבי זה הזבל של הזבל, פסיכופאטים מהסוג הגרוע ביותר, אנשים של כשרונים זה מצגי שווא, המום כישורי חברה ואפס כשרון, בדיוק ההפך מאספים

לא יודע אמרו על ביבי

שאני קראתי באיזה כתבה שיש לו אי-יקו 180 ושבוא אחד האנשים הכי חכמים בעולם כיום וגם שהיחד שיכול
ליצג את האנטראסים של ישראל באמריקה ושהוא מעולה בזה ואף מנהג אחר לא יכול להחליף אותו ככה
אמר יורם שפטל ( אני אוהב אותו הוא ממש משוגע) חוץ מזה הוא למד בהרוורד ואומרים שיכל לבחור איזה מקצוע שהוא רוצה ללמוד והוא בחר מדעי המדינה בגלל שהוא חשב שזה יעזור לו כאשר היה מנהג או משהוא כזה ואני דווקא מחבב אותו לא את בוגי הוא מזכיר לי את יאיר לפיד שנצל את המון בכלל עלות הקוטג אז גם אאותו ואת ציפי אני לא אוהב הם בעני נוכלים, אני חושב שדווקא ,

שביבי הוא היה הממשלה הטוב ביותר כאלו מין בררת מחדל כי אין באמת מעמודים שיכולים ךהכנס לנעלים שלו זה דעתי, ואראנה למה אתה חושב שביבי הוא מהפסיכופטים הגרועים ביותר? לא קצת הגזמת? זה לא שהוא איזה רודן עריץ- ואכזרי כמו פוטין או שאר העריצים בהסטוריה, הוא סך הכל לא רע טוב הוא לא ממש אני מאוכזב ממנו,אבל לא חושב שהוא פסיכופת מה לא אכפת לו מעם שלו? הוא רוצה ברעתנו? או בגלל שהוא לא מצליח לפתור את הבעיות שיש לנו? כי זה ממש קשה באמת אני לא חושב שהוא רוצה שאנחנו נפגע בכוונת תחילה, אני אשמח לשמוע את התשובה לזה שהוא פסיכופת.

arana1

New member
ביבי הוא הרבה יותר פסיכופאטי מפוטין

לפוטין אין תחכום, הוא לא יודע להסתיר את העובדה שהוא פרימיטיבי וכחני ולא רואה אף אחד ממטר, צריך להיות פסיכופאט כמו ביבי, אדם חסר רגשות לחלוטין, על מנת לשחק בקור רוח מוחלט דימוי לגמרי מזוייף
פסיכופאטים זה לא אנשים אלימים דווקא
פסיכופאטים זה אנשים שניתוקם מכל מה שאנושי ומוסרי ואוהב ורגיש מתבטא דרך התנהלות שבה המטרה, שהיא תמיד הפסיכופאט עצמו, מצדיקה כל דרך אליה

ביבי יכול לייצג את האינטרסים של ישראל באמריקה ? רק מראה כמה קל לרמות את כולם, הרי בשנה האחרונה ביבי המיט מכה אחר מכה על היחסים של ישראל עם ארצות הברית
היוזמה האחרונה שלו מכעיסה את כל האמריקאים, כולל אלה שהכי אהדו את ישראל עד היום
עצם העובדה שאתה ושכמותך עדיין קונים את הדימוי שלו כמנהיג ועוד אחראי רק מראה כמה פסיכופאטים יכולים להיות מסוכנים לחברה
יש עובדות נתנאל
פסיכופאטים מתמחים בלגרום לאנשים לשכוח אותן

גם הקשקוש על מנת משכל גבוהה הוא פשוט מגוחך
ביבי מפגין שוב ושוב את היותו אדם חסר יכולת לשיקול דעת מינימלי
לנהל מכולת לא הייתי נותן לו
אבל שוב
בגלל שהוא פסיכופאט אז הוא מצליח לעבוד על אנשים כמותך

לביבי אכפת רק מביבי
הוא לא רוצה ברעה של אף אחד
אבל רק בגלל שזה לא משרת אותו
בחייך, אתה מדבר על אדם שכל קיומו מבוסס על ניצול אחרים
מיליונר שמעולם לא שילם על כוס קפה, שמעולם לא שילם חשבון, מדובר באדם חולה, אפילו מאוד, ונורא נורא טיפש

האמת שהוא לא עבד עלי

כי לא ממש אכפת לי ממנו או בכלל מכל הפולטיקה הזאת, אני לא מצביע אין לי מפלגה שאני דבק בה לא לפה ולא לפה אין לי גם ממש דעה מוצקת, אני בסך הכל שאלתי אותך למה לפי דעתך הוא כזה זה הכל כולל מה שמעתי עליו אתה יודע יש הבדל ביו לתת אינפורמציה לבין להסכים איתה נכון? אז אני לא מסכים וגם לא לא מסכים לא מכיר אותו ולא אכפת לי ממנו ואני בעצמי אהבתי אותו פעם, אבל אני מאוד- מאוכזב ממנו ובכלל מכל הפולטקאים אני תמיד אמרתי שהם וכל האנשים בתפקדים הבכירים ביותר בעולם מכל הקצות הם הפסכופטים האמתיים,

וכן אתה צודק לחלוטין פסיכופטים יכולים לךשכנע בני אדם בלי יותר מדי מאמץ אבל עלי זה לא עובד לא כי אני חסין אלה כי זה לא מעניין אותי ובמילא אני לא מקשיב באמת לאף אחד חוץ מעצמי זה גורם להרבה בעיות גם במשפחה, אני חושב שגם במשפחה שלי "הבוסים" ( לא רוצה להגיד מי אבל נגיד ראשי המשפחה מצד אבא) הם פסיכופטים אז אני יודע מזה לחיות בצל של פסיכופת, אז שוב הוא לא עבד עלי ובאופן כללי כמו שאמרתי.

אני לא מאמין לאף אחד וזה אמור ממש לאף אחד לא להוריי-ם לא לאחי לאף אח תמיד אני חושד שמשקרים עלי, זה מנסיון של שנים שפגעו בי כאלו שהכי אהבתי ניצלו את התמימות שלי אז אני כבר הפסקתי לאמין "מה שלא הורג מחשל", לכן מה שאמרתי רק -נועד להראות מה שמעתי עליו כמובן שמעתי גם את הצד השני שביבי מנפולטיבי רמאי קר- רוח ועל שרה והכל אבל אני לא באמת מכיר אותו אז לא יודע במה הוא חולה אבל דבריך נשמעים משכנעים ומניסיון שלי הרבה אנשים בדרגות גבהות הם פסיכופטים הכרתי פסיכיאטרים .

כאלו וגפ אמרתי לאחד שהוא כזה הוא אמר עלי " אז אמרתי אני פוגע אולי באנשים בגוף אבל אתה פסיכופת אמתי מנצל את הסמכות שלך בשביל להתעלל "באנשים חולי נפש" כלשונך ושל דומיך" היו לי הרבה עימותים איתם גם בעיניים טכנים על איך לטפל בי שניסו לכפות עלי דברים.זה מה שיש לי להגיד ואראנה אני איתך אל תחשוב אחרת אני חושב שהרבה פולטקאים הם ורעים אז נכניס גם את ביבי ואת מגה -שרה לרשימה.

ואגב לבי שהוא מאוד טיפש עם זה אני דווקא לא מסכים אם הוא באמת כזה עובד על כולם ומצליח ובגדול לתמרן את כולם איך הוא בדיוק טיפש מאוד? אני אשמח לתשובה ( שוב כדאי לדעת אני לא קובע עובדות)

גור42

New member
למה להעליב את הקופים?

ואני גם מסכים עם אראנה. ביבי ופוטין הם ממש לא מודלים לחיקוי.

יותר טוב שתגידי לו שאלברט אינשטיין היה אספי (מה שכנראה גם נכון).

למעלה