מלחמה מולך
להוכיח את בורותך? מה הלוחמנות הזאת? לפי הדוגמאות שפיזרת בהודעה האחרונה מסתבר שסטיות והטרדות מיניות הן נחלת כל סוגי האוכלוסיה וקורות במגוון מיקומים. שמחתי ללמוד משהו חדש. לא ברור אם כן למה את מציעה *לבדוק* רק פלח מאד מובחן מהאוכלוסיה. הוא מובחן בזרותו ובעיסוקו ה"פשוט". פעם נוספת את מכנה את דברי סיסמאות. הייתי מעדיף שתחדלי מעלבונות ותתיחסי עינינית לדברי. ההתנשאות בדבריך: "אני יכולה ללמד אותך כמה דברים, כפעילה חברתית בנושאים משיקים..." מיותרת. אין לך מושג מי אני, מה אני עושה ומה אני יודע ולא יודע. גזענות. בכל אחד מסתתר גזען קטן. זה הטבע האנושי. הבדל הוא בין מי שמכיר בגזענות שלו ושומר אותה לעצמו לבין מי שמטיף לה במישרין או בעקיפין ומעצים אותה בפומבי. ראי דבריך מהודעה קודמת: "... קבוצה של פועלי גינון סינים שחצו (לא במעבר חציה) עם ארגזי שתילים, עברה לי מחשבה שהם עלולים להיות מסוכנים לילדים והברחתי אותה מהר מהר...". מצטער שאיני יכול לנהל מלחמה חכמה מולך (מלחמה! לא פחות). היכולת שלי מוגבלת. מקוה שנפילתי לא תהיה כואבת מדי. לעינין המקורי של השירשור. לא רק שהטיפול מול התלמידים הוא אנטי חינוכי, נעשה גם עוול מרושע לעובד הגינון.