ראיתם את זה?

עופר ב.ה

New member
מה בקישור

פקחי רשות שמורות הטבע הגיעו לבסיס צה"ל וירו למוות (טבחו, אם תרצו) בעשרות כלבים משוטטים. מי שמתאכזר לבעלי חיים, סופו שיתאכזר לבני אדם. oops, העתיד כבר כאן!

aharon5

New member
הרג חיות משוטטות זה לא התעללות

זה שמירה על ההגיינה. לא נאה לך לך להודו, תהנה שם ממגוון של פרות ברחובות . . . התעללות זה מה ש"בני הטובים" שעסוקים ב"הגשמה עצמית" עושים . . .

עופר ב.ה

New member
בהתחלה הרגשתי ../images/Emo5.gif, אבל לאחר מכן ../images/Emo6.gif

כי מסתבר שלמכבסת המילים אין גבול. היכן בדיוק נעצרת ה"שמירה על ההיגיינה"? והאם אתה באמת מאמין שהכלבים נרצחו מחשש להפצת מחלות? והאם אתה בטוח שלא ניתן היה למצוא פיתרון אחר? טפשי לענות ברצינות להודעה דוחה כשלך.

aharon5

New member
הייתי בוטה מדי

תתעלם מהסגנון. הכוונה שלי היא המהות: פקחים שהורגים אינם מתעללים, כלומר: הם אינם עושים זאת לשם הנאה, מה שאי אפשר להגיד על בני נוער רבים ו"טובים". לגבי הגיינה, אתה צודק, הביטוי לא מדוייק. אני גם אוהב בעלי חיים, בעיקר חתולים. רק הנקודה שלי היא זו: לא לשפוך את הכלב עם המים, כלומר: לא להגזים עם גישה מסוימת. לפעמים אין ברירה וצריך גם להרוג חיות מחמד. זה עצוב, וכואב, ואני שמח שאחרים עושים זאת ולא אני, אבל צריך. אגב, הראו פעם בכלבוטק איך זורקים אפרוחים חיים לתוך ערימה כדי שימעכו וימותו אחד על השני. זו אכזריות ואטימות לשמה. ואת האכזריות והאטימות הזו, יש לצערי בחברה שלנו בשפע (ולא רק לבעלי חיים - כפי שאתה ציינת). בגדול אני דווקא איתך.

מה?!

אני בטוחה שיש דרכים הרבה יותר טובות "לשמור על הגיינה" או למנוע הפצת מחלות והדרכים הללו לא כוללות טבח בבעלי חיים חפים מפשע... שאין לגביהם מידע אם הם אפילו חולים. מה שעשו הפקחים הוא מעשה נתעב והם צריכים לעמוד למשפט בגינו. ציטוט: "ואני שמח שאחרים עושים זאת ולא אני" אתה עד כדי כך אטום?! לא אכפת לך שהכלבים האלה התבוססו בדמם כל עוד אתה לא היית צריך לראות או לעשות את זה?! עוד ציטוט: "פקחים שהורגים אינם מתעללים" אני לא יודעת איך הגעת לזה בעיניי זה נחשב להתעללות לשמה- לירות בכלבים ולתת להם לגסוס....

aharon5

New member
שאלה של ריאליות

את בטוחה שיש דרכים טובות יותר? מה הן? תפני לאנשי מרצ שלך, ליוסי שריד ותשאלי אותו למה הוא נותן יד לכך. אין ברירה לפעמים צריך להרוג בעלי חיים. אולי אפשר לעשות זאת בצורה הומנית יותר? יכול להיות. השאלה היא: כמה כסף הממשלה מוכנה להשקיע בכך. בכל אופן, השאלה העקרונית היא: האם צריך להרוג או לא. פקחים שהורגים אינם מתעללים. הבעיה היא בפירוש לא הפקחים, אלא האינטלגנטואלים שמחלקים את התקציבים וההוראות. כן, אני שמח שאני לא צריך לעשות את העבודה המלוכלכת. מישהו צריך לעשות אותה. אין ברירה. ואני שמח שזה לא אני. והבעיה שלי היא לא איתו. אם יש לי בעיה הרי היא עם מי שנותן את ההוראות והתקציבים.

כן, למה לא? שמירה על ההגיינה

מתי הפעם הבאה? גם לי מתחשק לעשות "ניקוי יסודי"...

aharon5

New member
את לא חברה

את לא יכולה להכריז על "ניקוי יסודי". חברה (החברה הישראלית, למשל) יכולה לדרוש נקיון, כן. מצחיק? אז מה את מציעה? להגיד מה לא, זה באמת מומחיות של השמאל. אבל מה את כן מציעה? שהרחובות שלנו יתמלאו בחיות עזובות ללא גבול? איפה הגבולות? (מכירה את השאלה הזו מאיזה שהוא מקום?)

למעלה