ראיתם את השפגט שלה!!!!

DoRiNuS sMiNiA

New member
ספרי לי על זה...

המורות שלי [במיוחד המורה לאנגלית] מגישות אותנו למבחנים בלי ללמד אותנו בכלל. נושאים שלא ידענו על קיומם פתאום מופיעים במבחן. או שמגישים ילדים למבחנים,המורה לא מסבירה,היא רוצה לתת ת'עבודה למורה הפרטי. למרות שהילד לא יודע. המורים של היום... בקיצור,מסר לך ולכולם!

chen010189

New member
זאת את בתמונה?../images/Emo2.gif

חחח עשית משהו? החלקה בשיער, משהו? ואגב התמונה מעודדת
הבעיה היא אם זה היה מבחן כמו אצלך, לא הייתי נלחצת עם כל הנכשלים שהיו לי במהלך החיים תראי איפה אני היום. בי"א עם תעודה טובה. אבל פה זה בגרות... 2 יח' זה לא בגרות מלאה ובלי בגרות מלאה אני לא אוכל ללכת לאוני' וללמוד את אהבת חיי: עיתונאות ואולי גם עיצוב גרפי, עדיין לא סגורה על זה.

DoRiNuS sMiNiA

New member
השיער שלי תמיד כמו שהוא!O:

מדי פעם הוא נפוח [כנראה ביום שנפגשנו] מאוד נפוח. שמחתי לעודד:] אני כל כך פוחדת מבגרויות:( [יולי תמיר!
] יהיה טוב!
[יאללה,אני והאופטימיות שלי
]

את רוצה ללמוד עיצוב גרפי??

איפה? גמני מחפשת מקום ללמוד עיצוב גרפי הבעיה שלי היא שאני דתיה! ועם הקורסים של היום...

chen010189

New member
../images/Emo32.gifמשהו ששימח אותי-מפגש מעריצים

של האלופה!!! לא שאני סובלת את כל המפגשי מעריצים האלה, קיבינימט. ואני גם יודעת טוב מאוד מה הולך להיות שם "יהודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111 עפר!!!!!!111 אומייגאד אני מתעלפת!!!!!1111 גאדדד השלמות!!!!!!11111 אומייגאד, יוסף ג'ו סוויד ההורס!!!!!!1111"
אבל אני חייבת לראות כמה, יש לי הרבה מה להגיד למשל ללירז צ'רכי ומירב גרובר. וגם מייקל לואיס שכבר הבטחתי לו פעמיים לבוא לראות משחק כדורסל שלו אבל הוא אומר לי רק כשזה בשעות הכי תקועות
אז הפעם אני רוצה כבר להגיד לו שלום. אז אין ברירה, פעם ראשונה שאני עושה את זה, הולכת למפגש מעריצים

DoRiNuS sMiNiA

New member
יהיה טוב אנשים!../images/Emo8.gif

טוב נו ככה זה.. כשאני לבד בבית,נותנים לי טוש,מחברת,מצלמה ומוזיקת אבבא ברקע
זאת התוצאה!
אני מתחילה להעביר מסרים עם פרצופים מטופשים!

DoRiNuS sMiNiA

New member
הרובוט של המסן יודע עברית!O:

[email protected] [למי שעדיין אין] הוא חוזר על אותם משפטים,אבל הוא יודע כמה מילים בעברית,ריספקט!

DoRiNuS sMiNiA

New member
שאלתי אותו אם הוא בתול..XD

I know, I know. I just hope you won't get mad at me. So moving right along...

FrutillitA

New member
שאלתי אותו...

אם הוא מצביע ללימ ברוקדים הוא אמר "העיברית שלי גרוע מאוד" גאון ללא ספק
אני לוקחת את זה ככן
שיגעתי אותו עכשיו

למעלה