ראיתם את הפרסומת

ראיתם את הפרסומת

של פריגת עם השיר אקווריוס בהתחלה הייתי בטוחה שזה איתי טיראן אבל אח,כ ראיתי שזה סתם חיקוי זול שלו

ליהי אלון מככבת בפרסומות,היא מקסימה

מקסימה בת** שלי!!!

סתם, היא באמת מקסימה. זו פשוט הקנאה.. ד"א, לרגע גם אני חשבתי שזה איתי... בכלל, למה אנחנו דנים בפרסומת של פריגת??

starshine

New member
ראיתם..?!??

היום בבוקר,פתחתי על ערוץ 22 והלכתי לשתות.... פתאום שמעתי "אקווריאוס!!!" רצתי לטלויזיה וראיתי----אחת הפירסומות היפות שיש!!!!! yes! ו....זה רק אני או שהבחור שם נורא נורא נורא נורא דומה אפילו זהה לברגר מבית צבי{איתי?}..... יאללה.....תענו לי...אני מתה לדעת אם זה הוא...והם ממש נתנו לי את החשק להתמרח בצבע:)!

actress

New member
ואתמול בערב היה על רמבטיקו בבריזה

לא נראה לי זה קשור לשרשור אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה.

starshine

New member
לה לה לה

בהסתכלות שניה... ההוא מהפרסומת נראה הרבה יותר גבוה וחסון<---:) מאיתי טריאן.... לא יודעת.... ו-משעמם לי.... אה...תום-ראיתי אותך בקלטת וידאו של דודו זר נתן נתנזון ואמא:)) רוקד,משתולל ומתחרפן לצלילי "יש לי יומולההדת השמחה גדולה..." shake it baby!!!

Hippie Jeannie

New member
בקשר לפרסומת...

עדיין לא ראיתי אותה ואני כבר מתה לראות! אני מחוברת באינפוזיה לערוץ שתיים ובכל זאת היא לא הגיעה...
כבר כל מי שאני מכירה סיפר לי עליה, ואני כבר מסוקרנת לאללה! ולפי מה שידוע לי, זה לא איתי טיראן...

p o l i

New member
אה יש לי דה ז´ה וו

אה לא זה היה על הפרסומת של פריגת כמה שירשורים למטה דיברו על הפירסומת לפריגת עם אותו השיר עם מישהו שדומה לאיתי

tommy walker

New member
שיער בפרסומת

ראיתי את הפרסומת עכשיו.... חמודה.... הקשר היחיד בין הבחור בפרסומת לאיתי טיראן זה השערות. חוץ מזה שום דמיון. אז לא להגזים בבקשה. תודה. ביי.

Hippie Jeannie

New member
ראיתי אותה! ראיתי אותה!!!

פעמיים אפילו... טוב, מה אגיד ומה אספר: יש לזה פוטנציאל, אבל לא ממומש...
אבל בכל זאת אהבתי את כל הצבע שנשפך ממנה (תרתי משמע...
) והבחורצ´יק ממש לא דומה לאיתי טיראן, אני אפילו אפריז ואומר שהכי לא דומה לאיתי טיראן... בשיער אולי, וגם זה בקושי. והבחורה מעצבנת אותי. אבל פרסומת חמודה... (וואו, איזה שינוי דרמטי באופי ההודעה!
)

למעלה