ראיתם את הסרט הזה?

lion 7

New member
ראיתם את הסרט הזה?

הוא לא קשור לנצרות אבל בדו קרב בין אכילס לבין עוד לוחם, איזה שתי דמויות מזכיר לכם דו קרב זה ? סרט מרתק ובעל חשיבות הסטורית ( אני מחפש סרטים מסיפורי התנ"ך , נדמה לי סרטי genisis , אבל לא מצאתי...) הדו-קרב

salt of earth

New member
שמעתי על הסרט, אך לא ראיתי

איזה סרטים נוצריים אתה מחפש ליון? לצערי אני לא מכירה סרטים נוצריים עולמיים אבל תודה לקופטים הפעילים שמפקידים סרטים נוצריים וסדרות נוצריות שאפשר גם לצפות בהם ברשת. וזה כמה קישורים... http://www.koptischekerkeindhoven.nl/video.htm http://www.popekirillos.net/ar/multimedia/video/movies.php http://maryouhana.withme.us/montada-f28/ http://www.elm7ba.com/vb4/forum43.html מקווה שזה יעזור לך

lion 7

New member
חבל, סרט מרתק

שראיתי הקולנוע מלפני כמה שנים, המלצה מחבר סרטים תנכ"יים שראיתי פעם, היו ביחד עם סרט ישוע הלקוח מלוקס חיפשתי ולא מצאתי, אני מדבר על סיפור הבריאה והמבול, סתם בשביל לראות סדרות מעניינות באתרים הקופטים, נדמה לי שודרו בערוץ metv, לא ראיתי עדיין את הקישורים אבל מניח שאותם סדרות שבהם הופיעו ג'ורג' סידהום جورج سيدهم תודה רבה

lion 7

New member
הקרב זה הזכיר לי משום מה

את דוד הרועה ואת ג'וליית עוד דבר, זוכרת שדיברנו במונחי אסטרולגיה על "עקב אכילס" نقطة الضعف , אז הנה הגיבור ומכאן נבע המונח,אכילס היה ידוע כגיבור שאף אחד יכל עליוושאף אחד יכל לגבור עליו , מלבד אחיו של הקטור, שהתאהב באישתו של המלך וזאת היתה סיבת המלחמות שהיו, בסוף הסרט רואים איך התגנב אחיו של הקטור במרמה, והחדיר חץ מהקשת לעקבו של אכילס שהביאה למותו

salt of earth

New member
../images/Emo32.gifהאפיפיור מבקש מתיאולוגים לחזור לכתביו

של יוחנן פי הזהב- ואבות הכנסייה בכלל. והחשיב את יוחנן פי הזהב כגשר המקשר בין הכנסייה המזרחית למערבית

Benedict XVI says he hopes modern theologians will pay more recourse to the teachings of the Fathers of the Church. The Pope affirmed this in a letter written for the 16th centenary of the death of St. John Chrysostom (347-407) and made public today. The letter was read this morning at the opening of an international congress, "St. John Chrysostom 1,600 Years After His Death," under way through Saturday at Rome's Augustinianum patristic institute. "The life and doctrinal teaching of this saintly bishop and doctor ring out in every century," the Holy Father wrote, "and even today they still induce universal admiration. The Roman Pontiffs have always recognized in him a living source of wisdom for the Church and their interest in his teaching became more intense over the course of last century."​
משמח מאוד

lion 7

New member
יוחן פה הזהב

אני אביא מהמקורות שלי עליו, ואתרגם לעברית, דמות מרתקת,, יש לנו הכבוד ככנסיה מזרחית במה להתפאר ובצדק אבל השאלה המתבקשת, האם ישנה קריאה לאיחוד מחדש בין המערב למזרח מלפני אלף שנה, תפילתי שכן.......

ד ר א ל

New member
ממליץ בשנית וגם מסר על הסרט של מל גבסון

על הסרט שירת ברנדט, סרט ישן משנות הארבעים בשחור לבן, בו מסופר המקרה על התגלות מרים אם האלהים בעיירה לורד שבצרפת. והתגלות מעיין המרפא שם. העברתי סרט זה לקובץ מחשב באיכות של וידאו אם מישהו רוצה שיפנה אלי במסרים ואשלח לו בדואר את הדיסק. סרט שני של בימאי איטלקי, נדמה לי פזוליני, ששמו הבשורה הקדושה על פי מתי. סרט שחור לבן באיטלקית על מאורעות הבשורה, מאד מומלץ, מרומם רוח. מיני סידרה באנגלית נדמה לי אורך כל הסדרה 6 שעות ושמה: ישוע מנצרת, כל סיפור האוונגליון. על הסרט של מל גיבסון איני ממליץ ואף יש לי מסר שהועבר על אודות הסרט על ידי שלמה קאלו: אחרי צפיה ב"פסיון" של גיבסון : ישוע הנוצרי קובע: 'הישועה מן היהודים היא' (הברית החדשה, יוחנן פרק 4, פסוק 22), היינו - אין כאנטישמיות סימן היכר מובהק להיעדר אמונה בו. 'פסיון',שאמור היה לתאר התמודדות נועזת בין אהבה לשנאה, בדרך הלא אוהדת במיוחד ליהודים, שוקע בפרטים דרמטיים כביכול, המעידים, חזור והעד, על היעדר כישרון מוחלט לבימוי, הופכים אותו זול, מייגע, חסר השראה ונעדר בשורה. סרט עקר, חסר סיכוי כלשהו להשפיע השפעה שהיא על הצופה האובייקטיבי. שהיה לפני 'פסיון' הוא שיהיה אחריו. (הופיע גם ב"מעריב" ב - 23.4.04 וגם במכתבי קוראים של הג'רוזלם פוסט והניו י ורק טיימס)

lion 7

New member
הבאתי פעם את הסרט על ישוע

בן שש השעות בשחור לבן, שמעתי בחקורת קשה על הפסיון, לכן לא התעניינתי, מה גם אין רוחניות כמו של הסרט שאני תמיד ממליץ עליו : ישוע על פי הבשורה של לוקס כאן צפייה מהנה לשאר הקישורים באמת תודה רבה... (האם לא ראינו את לורד פעם פה)

ל נ צ ח

New member
The Last Temptation of Christ

כשנודע לישוע שנבחר ע"י האלוהים לשאת את בשורתו לאנושות, הוא נקרע בין היעוד הנצחי לבין המודעות בדבר הסבל האנושי סיפורו של ישו הינו מטאפורה קשה ואלימה, הנוגעת למצבה של האמת בעולם ולגורלו הנורא של הנושא אותה. יודעים ולא יודעים שיודעים לאמת הנוראה. או לשון אחר: לא יודעים, אך גם בלא יודעים קיים משהו היודע. הצדיק שעבר את הפרד"ס הבנתו שלו אינה ברמת הפשט, וגם לא ברמת הרז, וגם לא ברמת הדרש, אלא ברמת הסוד. ומהן רמות הרז והדרש? ובכן, כאמור, רמת הרז היא רמת המאמינים. אם יבחרו בישוע כמושיעם, אז תהיה דרך ייסוריו דרך גאולה להם. זו הרמה הלינארית, הקשורה לתודעה השטוחה והחד-ממדית. אך הסוד חייב להיות קיים בחלק האפל של התודעה, בממד הפנימי של הסיפור. זה שניתן לגלותו רק על ידי הבנה של הצופן המדבר לתת תודעתנו בשפה שרק היא מבינה (ומבינה היטב) – שפת המטאפורה. בתת-התודעה של כולנו מצויה מפה מדויקת של האמת, אודות הקיום האנושי. כשאנו חוזים בקרעים מן המפה יש לנו תחושה של דה-ז'אוו, זה נשמע לנו נכון, אך איננו יודעים מדוע, ואנו מחפשים הסבר רציונלי. מפות כתבי הסתרים של המטאפורה והדימוי למסרים כה אפקטיביים ועם זאת כה חסרי פשר במישור הנגלה מוסתרים אי שם במחוזות תת-התודעה. הם משולים לאוצר יקר ערך מאין כמוהו המוסתר בכספת בבנק שהסיכוי להגיע אליו הוא לאדם שרק לו בלבד הקוד הסודי של זו הכספת. (חלקים ניכרים מתובנותיו המופלאות של גבריאל רעם)
ל נ צ ח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=69 http://communa.tapuz.co.il/llanetsaj blog.tapuz.co.il/llanetsaj

lion 7

New member
כתבי סתרים חיזוי עתידות

בכדי גם לדעת מתי יוולד צר המשיח, הם רק עוד חטאים שיבואו על ראשם של מקיימים תורות אלה וחבל שלא לדבר על פילוסופיה דואלית משונה שנדחתי על ידי אבות הכנסיה,, חבל על המאמץ "לנצח" אם תשים לב, אף אחד יחיה כאן לנצח, כתוב באגרת אל העבריים ח: 27 27 וכאשר נגזר על-בני אדם למות פעם אחת ואחרי-כן המשפט אז אם כלל אחד אצל תורתך לא תאם עם התורה המשיחית ישועית, לצערי נהיה מינות או כפירה, אין לנו אלא להקשיב לרחש הרוח שמאותה כתבי הקדש ופה האזהרה החמורה בסוף חזון יוחנן כ"ב 18 מעיד אני בכל-השמע דברי נבואת הספר הזה אשר אם-יוסיף איש עליהם יוסיף עליו האלהים את-המכות הכתובות בספר הזה: 19 ואשר יגרע מדברי ספר הנבואה הזאת יגרע האלהים את-חלקו מעץ החיים ומעיר הקדש הכתובים בספר הזה: 20 המעיד העדות הזאת אמר אמנם כן אני בא מהר אמן באה-נא האדון ישוע: 21 חסד אדנינו ישוע המשיח עם כל-הקדושים אמן כל טוב

ל נ צ ח

New member
פירוש אמת לדברי אלוהים לא מוסיף ולא גורע

מדבריו. ובעניין של למות פעם-אחת זה << פעם אחת בלבד בכל עולם נברא חדש >> כך כאשר שואלים: איך מבול??? הרי אלוהים הבטיח אחרי המבול שלא יביא על זו הארץ עוד מבול נוסף התשובה היא, שאלוהים, בורא עולם חדש אחרי המבול של העולם שקדם לו והמבול על הארץ הוא מציאות << פעם אחת בלבד בכל עולם נברא חדש >> ויהיה ויגיע לאחריתו, יבוא המבול עליו. ישעיה סה (יז) כי הנני בורא שמים חדשים וארץ חדשה ולא תזכרנה הראשנות ולא תעלינה על לב
ל נ צ ח
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=69 http://communa.tapuz.co.il/llanetsaj blog.tapuz.co.il/llanetsaj

lion 7

New member
אתה אומר

זאת דעתך האישית , אתה יכול לפרש איך שראיית עולמך מניבה השקפה מוזרה לתנ"ך ולכתובים מלבד שמואל הנביא לא הוזכרו אנשים שהועלו כמו שביקש וזאת חטא, שאול המלך, על זה הוא ננזף, והדגיש לו הנביא שמה שעשה היה טעות ושלטונו יועבר לאחר קשה לחזות את התיאוריות שלך על היקום, היא פילוסופיה יוונית או מין מינות שהושפעה בה הנצרות הקדומה, אולי גם פילוסופיה מודרנית שמערבבת בין הכתובים לרעיון האישי דבר אחד ברור, שאתה ציטטת את זה, וזה אמור לקרות בעתיד (כי הנני בורא שמים חדשים וארץ חדשה ולא תזכרנה הראשנות ולא תעלינה על לב ) אגרת פטרוס השנייה 3 : 11-16 12 ולחכות ליום-יהוה שיבא ולהחיש אתו אשר בו השמים ימוגו באש והיסדות יבערו ונמסו: 13 ואנחנו כפי הבטחתו מחכים לשמים חדשים ולארץ חדשה אשר-צדק ילין בם: זה ברור שהארץ כאן תשרף כליל, ונראה ארץ ושמיים חדשים, אף גם ירושלים חדשה שבהם נחיה בצדקה מה לא ברור לי, שכל מינות שהיינו בה היה לה אופק וראיה על בורא העולם, לתורתך היא רק בלבול של תיאוריות לא רציונליות, לא אמיתיים המבול שהיה הוא מראה על הטבילה שלנו עם המשיח, מלבד על חיים אחרים אחרי אותו מבול, אתה מערבב הרבה דברים ביחד, לא מביא שום גיבוש לאיזהו רעיון, אם ברור לנו שהם רק דמיון עשיר .. אלוהים ברא את העולם, בצלמו נבראנו אנו כולנו בלי הבדל, חטאנו על פי אדם וחווה, וקיבלנו את הכפרה לבסוף דרך המשיח, התיאוריות שלך לנו הם רק עוד מעמסה תיאולוגית או פילוסופיה שאתה מנסה להוכיח ( בלי בסיס ) מפסוקי התנ"ך בלבד, אפילו בברית החדשה , נראה לי קראת, שאלה אליך האם קראת את הברית החדשה? האם אתה מאמין במשיחותו של ישוע? משיחותו הבלעדית בלי עוד שותפים לכפרה לבישור וגאולת העולם שהתחילה מלפני 2000 שנה...

ל נ צ ח

New member
אני אומר דברי אלוהים חיים. ../images/Emo88.gif ../images/Emo47.gif

- שלא כדעתם עליי שלהם המוארים שהם האנשים החכמים הנבונים והמפוכחים, הכזבים שעליי ותורתי לה איים יְיַחֵילוּ, הם מכל מיני תועי-רוח מחוסרי דעת-האמת למינם, בהם כאלה האומרים שתורתי היא רק בלבול של תיאוריות לא רציונליות, לא אמיתיים. נקודה נ.ב: בק"ת זה,
דעתו עליי של מורשת לנצח.
ישעיה מב (א) הֵן עַבְדִּי אֶתְמָךְ בּוֹ בְּחִירִי רָצְתָה נַפְשִׁי נָתַתִּי רוּחִי עָלָיו מִשְׁפָּט לַגּוֹיִם יוֹצִיא: (ב) לֹא יִצְעַק וְלֹא יִשָּׂא וְלֹא יַשְׁמִיעַ בַּחוּץ קוֹלוֹ: (ג) קָנֶה רָצוּץ לֹא יִשְׁבּוֹר וּפִשְׁתָּה כֵהָה לֹא יְכַבֶּנָּה לֶאֱמֶת יוֹצִיא מִשְׁפָּט:
(ד) לֹא יִכְהֶה וְלֹא יָרוּץ עַד יָשִׂים בָּאָרֶץ מִשְׁפָּט וּלְתוֹרָתוֹ אִיִּים יְיַחֵילוּ: (ה) כֹּה אָמַר הָאֵל יְהֹוָה בּוֹרֵא הַשָּׁמַיִם וְנוֹטֵיהֶם רֹקַע הָאָרֶץ וְצֶאֱצָאֶיהָ נֹתֵן נְשָׁמָה לָעָם עָלֶיהָ וְרוּחַ לַהֹלְכִים בָּהּ: (ו) אֲנִי יְהֹוָה קְרָאתִיךָ בְצֶדֶק וְאַחְזֵק בְּיָדֶךָ וְאֶצָּרְךָ וְאֶתֶּנְךָ לִבְרִית עָם לְאוֹר גּוֹיִם: (ז) לִפְקֹחַ עֵינַיִם עִוְרוֹת לְהוֹצִיא מִמַּסְגֵּר אַסִּיר מִבֵּית כֶּלֶא ישְׁבֵי חשֶׁךְ: (ח) אֲנִי יְהֹוָה הוּא שְׁמִי וּכְבוֹדִי לְאַחֵר לֹא אֶתֵּן וּתְהִלָּתִי לַפְּסִילִים:
ל נ צ ח

lion 7

New member
לא ענית לשאלות

האם קראת את הברית החדשה, האם אתה גם מסכים לכל שכתוב בה? שוב , חבל לצטט את הפסוקים שמדברים על ישוע המשיח, מתי לאחרונה נפצעת בעת הבישור למלכותך, נראה לי שאתה נפגע מבגים מהמחשב, כי אתה לא יוצא לעם בכדי שיקבלו את תורתך הנצחית

ל נ צ ח

New member
כבר אמרתי

ציטוט מדבריי: "" תורתי הרבה הודות הנאמר בברית החדשה ממנו אלוהים בדברי ישוע, שהם אמת. ההבדל הגדול הוא בהשקפותינו מפרשנויותינו לדבריו האלוהים שבברית החדשה אותם לנו אומר דרך ישוע. "" "" אמת דברי אלוהים בברית החדשה שכביכול ישוע אמר "" ומה שנראה לך על שאני נפגע מבגים במחשב זה מורה על ראייתך השכלית המתעתעת בך. רבות הזכרתי מקהלת שלכל זמן ועת לכל חפץ. בקשר ללצאת לעם כבר הבהרתי על זאת. חפש בארכיון הפורום את שאמרתי לעדי נבון על כך שאיני רואה עדיין שזה הטמפו שלי לצאת לעם בכדי שיקבלו את תורתי הנצחית.
ל נ צ ח

lion 7

New member
דבר אחד ברור

שאתה ממנסה לקחת את התואר של המשיח ישוע, אין לך סימוכין, אני יכול היום בלהכריז על היותי משיח, אצטט כמה פסוקים מישעיה (שהתגשמו על ישוע, אולם חסר לי להיולד לפי התנ"ך בבית לחם, או להיות עני מאוד, או להראות ניסים והרבה אבל הרבה תמיכה מהאב ורוח הקדש אתה מנסה ליישר הדרים בין היהדות לנצרות, בכדי שתקבל את הכתר , לסבול בשביל העולם, גדול עליך ועל בני זבדי, שביקשו לסבול עם המשיח,, מה גם שאף אחד יכול לשאת את כל חטאי העולם מלבד אחד ויחיד. מה גם היהדות לא מכירה בנצרות ( המב"ם קבע שהנצרות היא עבודה זרה , עעל סמך האמונה בשילוש).. והיה בראשית האמונה מדון בין שתיהן עד ניתוק מוחלט במאה השניה, עד שהיהדות ווחתרה על התרגום השבענית , כי הנוצרים אימצו אותה) אין לך שום עיסוק כאן מלבד הפצת תורה משונה ( מינות מסוכנת וחבל) שכבר היינו בה בעבר... הציטוטים שאתה מביא מישעיה רובם התגשמו במשיח, העם ידע, אולם ראשי העם לא רצו את המשיח מלבד הנבחרים, והם אלה שהפיצו את מה שקיבלנו היום.. כמה חבל שאתה תטען על משהו תמנהוני, ותראה כאן מה קרה לאנשים אלה במעשי השליחים מעשי השליחים 19 : 13-17 13 ואנשים מן-היהודים נבוני לחש וסבבים בארץ הואילו להזכיר את-שם ישוע האדון על-אחוזי הרוחות הרעות לאמר משביע אני אתכם בישוע אשר פולוס קרא בשמו: 14 והעשים הדבר הזה שבעת בני סקוה היהודי מגדולי הכהנים: 15 ויען הרוח ויאמר את-ישוע אני מכיר ואת-פולוס אני ידע ואתם מי אתם: 16 ויתנפל עליהם בעל הרוח הרעה ויגבר עליהם ויכבשם וינוסו מן-הבית ההוא עירמים ופצועים: 17 ויודע הדבר לכל-היהודים והיונים ישבי אפסוס ויפל פחד על-כלם ויגדל שם האדון ישוע 19: 13 فشرع قوم من اليهود الطوافين المعزمين ان يسموا على الذين بهم الارواح الشريرة باسم الرب يسوع قائلين نقسم عليك بيسوع الذي يكرز به بولس 19: 14 و كان سبعة بنين لسكاوا رجل يهودي رئيس كهنة الذين فعلوا هذا 19: 15 فاجاب الروح الشرير و قال اما يسوع فانا اعرفه و بولس انا اعلمه و اما انتم فمن انتم 19: 16 فوثب عليهم الانسان الذي كان فيه الروح الشرير و غلبهم و قوي عليهم حتى هربوا من ذلك البيت عراة و مجرحين 19: 17 و صار هذا معلوما عند جميع اليهود و اليونانيين الساكنين في افسس فوقع خوف على جميعهم و كان اسم الرب يسوع يتعظم כמה חבל שתלך בדרך שסופה מר.

ל נ צ ח

New member
ברור שלך ברור. שהשמש היא ששוקעת זה גם ברור

לילד שאינו יודע באמת את האמת. עוד ברור לו שלא הוא אלא מי אומר לו שהשמש לא שוקעת הוא המפרש כזב. כאשר תתפכח lion 7 , תבין ותדע אותי ומי באמת אני.
_________________________________ ישעיה יא (א) וְיָצָא חֹטֶר מִגֶּזַע יִשָׁי וְנֵצֶר מִשָּׁרָשָׁיו יִפְרֶה: (ב) וְנָחָה עָלָיו רוּחַ יְהֹוָה רוּחַ חָכְמָה וּבִינָה רוּחַ עֵצָה וּגְבוּרָה רוּחַ דַּעַת וְיִרְאַת יְהֹוָה: (ג) וַהֲרִיחוֹ בְּיִרְאַת יְהֹוָה ולֹא לְמַרְאֵה עֵינָיו יִשְׁפּוֹט וְלֹא לְמִשְׁמַע אָזְנָיו יוֹכִיחַ: (ד) וְשָׁפַט בְּצֶדֶק דַּלִּים וְהוֹכִיחַ בְּמִישׁוֹר לְעַנְוֵי אָרֶץ והִכָּה אֶרֶץ בְּשֵׁבֶט פִּיו וּבְרוּחַ שְׂפָתָיו יָמִית רָשָׁע: (ה) וְהָיָה צֶדֶק אֵזוֹ ר מָתְנָיו וְהָאֱמוּנָה אֵזוֹר חֲלָצָיו:
ל נ צ ח

lion 7

New member
מה אמר האל לקין

בראשית ד : הלוא אם-תיטיב שאת, ואם לא תיטיב, לפתח חטאת רבץ; ואליך תשוקתו, ואתה תמשל-בו צניעות ויראת אלוהים זה שם המשחק בחיים האגרת הראשונה של פטרוס ה:6-8 6 השפילו נפשכם תחת יד-אלהים החזקה למען ירומם אתכם בעתו: 7 השליכו עליו כל-יהבכם כי הוא ידאג לכם: 8 התעוררו שקדו כי יריבכם השטן מתהלך כאריה שאג ומבקש את אשר יבלע:

למעלה