ראיתם את הגיליון החדש...

ראיתם את הגיליון החדש...

הגיליון של המזכרת של משחק החיים (לא של פנאי פלוס!) יש בחנויות וכתבו שם על הפורום של תפוז שהוא חינני ואפילו לקחו כמה הודעות שכתבתם... ובנוסף יש שם הודעה אחת של משחק החיים במתכונת תנכ"ית וגם את האתר של גיא..... תלכו לקנות זה שווה!!!

shiran™

New member
רגע... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

הם כתבו מי רשם את משחק החיים במתכונת תנכ"ית

לא...

הם עשו סיקור של הכל ובאחד הסיקורים היה אתרי אינטרנט והודעות מצחיקות בפורומים... אז הם אמרו על הפורום שלנו שהוא חינני ואז כתבו כל מיני הודעות מכל מיני פורומים והם לקחו כמה מהפורום שלנו כמו למשל: "אני חייב לדעת דחוף מי מעשן בסידרה..." ואת אחת ההודעות של המתכונת התנכ"ית אבל לא כתבו מי כתב ומאיזה פורום זה נלקח...... והם סיקרו גם את אתרי האינטרנט של משחק החיים(לא על השחקנים רק בכללי) והם כתבו את האתר של גיא מהפורום נראה לי.....

shiran™

New member
חוצפה../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

איפה זכויות יוצרים
(
)

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח רשמו שם שאנחנו הפורום הכי חינני

shiran™

New member
חינני... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

כמה זמן לא שמעתי את המילה הזאת

shiran™

New member
הדר... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

אני לא קוראת ספוילרים, אז לא נכנסתי להודעה שלך...

HaDaRoSh

New member
בכייף- סתם

רשום שם איזהמשהו אחד אבל לא חשוב בקיצור זה משהו שמישהי רשמה שהיא שונאת את ליה ושליה לא רצוייה ושתקח דוגמא מריקי :)

HaDaRoSh

New member
תראו מה רשום שם- יש גם ../images/Emo58.gif שם

איזה מישהי רשמה את זה באיזהשהוא פורום לא יודעת אם זה היה פה אבל תקראו "ליה,אני שונאת אותך-מה כולם מתלהבים ממנה??? היא ממש אבל ממש לא יודעת לשחק! שתקח דוגמה מאחותה ריקי. ריקי יודעת לשחק!ליה, את לא מבינה שאת לא רצויה? את סתם משחקת אותה המלאך של הסדרה! אני מקווה שהשמועות נכונות, ושבסוף החודש תנסי להתאבד או למות. ככה היה יותר טוב לכולנו!" ועוד אחד "יעל שרוני, התנשאי לי ?! אוהב אותך, כולל הבגדים והעגיל..." פחחח נוו אין פלא שכולם אוהבים יותר את ריקי(יעל שרוני) :)

Ker 15

New member
../images/Emo140.gifמישהו יכול בבקשה...

לסרוק את הכתבה הזאת או פשוט לכתוב מה כתבו על הפורום שלנו ואיזה הודעות הם כתבו?

למעלה