היי היי!! או על אימנו!!!
ק ק ד ו ש New member 14/3/07 #27 סבבה רק ההבדל ביני לבינך שאני לא מתכנן להיות אבא... אז זה לא משנה. זה כמו שאם אין התנגדות במעגל חשמלי אין מה לדבר על זרם כי הוא לא יהיה גם אם יש מתח...!
סבבה רק ההבדל ביני לבינך שאני לא מתכנן להיות אבא... אז זה לא משנה. זה כמו שאם אין התנגדות במעגל חשמלי אין מה לדבר על זרם כי הוא לא יהיה גם אם יש מתח...!
ק ק ד ו ש New member 14/3/07 #29 אז תהיי כמו אשתו של אובארוב תהיי אמא ובגלל שאת שונאת אותם תזרקי אותם מהחלון. הכי טוב.
L Lady McBeth New member 14/3/07 #30 לא עדיף.. לא להביא אותם לעולם מלכתחילה? הם סתם תיפלצות קטנות ומעצבנות.
ק ק ד ו ש New member 14/3/07 #31 עדיף להביא ואז להתעלל בהם. אני אישית מתכנן לילדים שלי במקום ברית מילה לכרות להם את כל הבולבול והאצבעות בידיים.
עדיף להביא ואז להתעלל בהם. אני אישית מתכנן לילדים שלי במקום ברית מילה לכרות להם את כל הבולבול והאצבעות בידיים.
ק ק ד ו ש New member 14/3/07 #33 רק אם את מבטיחה שנעשה להם את המוות. למשל יהיה לנו אמסטף מפחיד ובמקום עצם ניתן לו את אחד הילדים. אם זה ככה אני גם עושה לך חמישייה.
רק אם את מבטיחה שנעשה להם את המוות. למשל יהיה לנו אמסטף מפחיד ובמקום עצם ניתן לו את אחד הילדים. אם זה ככה אני גם עושה לך חמישייה.
ק ק ד ו ש New member 14/3/07 #35 בטוח יהיו לנו שכנים ולשכנים יהיו ילדים.. אז הנה פתרתי את הבעיה חוצמזה שמי צריך אמסטף, שלך כוסומו, אני מביא אותו רק שיטרוף את הילדה השרמוטה שלנו.
בטוח יהיו לנו שכנים ולשכנים יהיו ילדים.. אז הנה פתרתי את הבעיה חוצמזה שמי צריך אמסטף, שלך כוסומו, אני מביא אותו רק שיטרוף את הילדה השרמוטה שלנו.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 14/3/07 #48 שיר "אשתו של אובארוב,אשה משונה את הילד זרקה מקומה ראשונה עכשיו היא תקועה באברבנל ושורה אותה כל היום מקלל איזה בית יש לשורה,שורה שורה שורה שורה"
שיר "אשתו של אובארוב,אשה משונה את הילד זרקה מקומה ראשונה עכשיו היא תקועה באברבנל ושורה אותה כל היום מקלל איזה בית יש לשורה,שורה שורה שורה שורה"
נ נורמה בייטס New member 14/3/07 #17 אני לא חושבת שהוא היה כזה גרוע... פשוט , היו לי ציפיות גבוהות יותר... אבל הסרט עצמו עשוי טוב.
ה הטRולית New member 14/3/07 #18 היו לך ציפיות כי קראת את הספר. והוא ספר לפנים!!! אי לכך ובהתאם לזה הסרט היה צריך להיות... חבל.
ק ק ד ו ש New member 14/3/07 #24 יודה כנס!!!!! ביום שבת היינו במפגש צוות אצל העשיר הג'ינג'י, ואז הלכנו לסרט כמה חבר'ה ואתה יודע מי הצטרף?? מיסטר בלאנק - הראשון בשרשרת המזון.
יודה כנס!!!!! ביום שבת היינו במפגש צוות אצל העשיר הג'ינג'י, ואז הלכנו לסרט כמה חבר'ה ואתה יודע מי הצטרף?? מיסטר בלאנק - הראשון בשרשרת המזון.
Y yehuda18 New member 14/3/07 #36 הראשון!!! ראיתי את האחרון בשרשרת המזון (חיז'ו) ביואל גבע אתה יודע? הוא עושה 5 פיסיקה כמוך. ראיתי את הראשון גם לפני שבועיים כשעשיתי שבת בעלי.
הראשון!!! ראיתי את האחרון בשרשרת המזון (חיז'ו) ביואל גבע אתה יודע? הוא עושה 5 פיסיקה כמוך. ראיתי את הראשון גם לפני שבועיים כשעשיתי שבת בעלי.