ראיתם אתמול?

ראיתם אתמול?

על פי סקר מכון דחף ששודר בפוליטיקה התקבלו התוצאות הבאות- ליכוד-37 מנדטים אבודה-21 שינוי-15 מרצ-7 שס-7 השאלה היחידה היא האם תהיה ממשלה עם חרדים או ממשלה חילונית ציונית לכן חובה עלינו לתמוך בשינוי

Moledet972

New member
התוכן בהחלט אינו שיקרי, אך - אם

האדם הוגבל והתוכן שקרי ואסור בפורום - אין לך אפשרות למחוק את ההודעה פשוט?

EverMan

New member
יש לי אפשרות.

אך בגלל שהוא מציף באופן תמידי אני שומר הודעה אחת בשביל שההנהלה הראשית תראה ותיווכח ותגביל אותו סופית מתפוז או שתיצור איתו קשר ע"י עורכי הדין הטובים ביותר שלה על פגיעה במערכת הפורמים שלה. התוכן אינו שיקרי אך הוא עובר על חוקי הפורום , גם כי הוא מציף בו כבר למעלה מ3 ימים , גם כי הוא עוקף הגבלה , גם כי הוא מציף.

דובי123

New member
מה הקשר בין הגבלתו לתגובות?!

לא ראיתי התוכנית אבל הנתונים שהביא הם בדומה לקרוב הסקרים - אז היכן בדיוק השקר?! הנ"ל פתח נושא לדיון אין לי מושג מדוע חסמת אותו - אבל מדוע לבקש שלא להתיחס לנושא?! בשרשור אחר למטה היתההתיחסות ואני מצטרף לתמיהה המוזרה שלכם כי הנמכם חושבים שישנו איזשהו קונסטילציה בה מצנע יהיה זה שירכיב הממשלה הכי נחמד שמה שמה משלום עכשיו בחדשות שבע וחצי אומרת כי מצנע יקיעם את הממשלה הבאה מבלי למצמצ אפילו ואח"כ טוענת שטומי לפיד טוען שתקום ממשלה חילונית כי הוא משקר ביודעין לצורכי תעמולת בחירות..... והיא אומרת זאת בלי לעפעף אפילו די לדמגוגיה!

תגובת לומפי

קודם כל לא הצפתי את הפורום באחת ההודעות שלי כתבתי אבודה במקום עבודה ולכן מחקתם אותי אם כל הכבוד אינני חושב שזוהי סיבה למחיקה זה שאני מציין את מספר המנדטים לפי הסקרים אינו אומר שאני פוגע במישהו או עובר איזושהי עבירה הסיבה היחידה שאכן הכנסתי שוב את אותה ידיעה היא בגלל שנמחקתי מפני שאת ההודעה האחרונה שלי לא מחקו אין לי שום כוונה לכתוב אותה שוב תודה גרומפי לומפי

רפי2002

New member
אולי בסקר שאתה ערכת

שינוי זוכה ל15 מנדטים והליכוד ל37 (אגב, אתמול היה 40, תוך 24 שעות ירדו 3 מנדטים?) הסקרים שלך נמחקו מכיון שהם לא נכונות ומטעות את הציבור!

את הסקר ערך מכון דחף

והסקר הופיע בתוכנית פוליטיקה של דן מרגלית אתה מוזמן לבדוק היחידים שמסלפים נתונים זה אתם שטענתם שלשינוי יש רק 8 מנדטים ולעבודה ומרצ יש 35 אתם אלה שממציאים נתונים ובסקר דיאלוג(הארץ) לליכוד אכן היה 40 מנדטים ולשינוי 13 אם תראה לי שאני טועה אחזור בי ואתנצל הרי כל מי שראה פוליטיקה ורואה סקרים יודע שאני דובר אמת ואתם מסלפים את הנתונים כי הם אינם נוחים לכם

EverMan

New member
אתה לא מביא את סטיית התקן ,

אתה לא מביא את ההקשר ובאיזה יום זה נערך , אתה לא אומר מאיפה כל נתון לקוח , אתה לא מתייחס לחוק שאומר שאסור לפרסם פה סקרים - כי זה מקום לדיונים ולא להקנטות , אתה לא מתייחס לעובדה שהוגבלת ועקפת הגבלה ! כל אחד שקורא סקרים יודע שזה דבר משתנה מהיום למחר , ושסקרים לא מציגים דעת קהל אם כי קובעים אותה. ולכן פה אין סקרים. משום שאנחנו באים לדבר למה כן או לא להצביע , לא על : תצביעו כי כולם.

סטיית תקן והקשר

כתבתי את המכון שערך את הסקר וכתבי בבירור שהסקר היה בתוכניתו של דן מרגלית-פוליטיקה מה הקשר לסטיית התקן? אם שינוי מקבלת 15 מנדטים זה אומר שלפי סטיית התקן שינוי תקבל בין 13 ל 17 ואכן דברים משתנים לפני חודש שינוי קיבלה 12 מנדטים והיום 15 דרך אגב סקרים אינם קובעים את דעת הקהל כמו שידידינו שמעון פרס יודע

EverMan

New member
סקרים קובעים מאוד את הדעת

קהל. בעיקר כיום שאנשים מצביעים בשביל לחזק או להחליש מישהו. הרי מה הסיסמא של שינוי בבחירות ? "העבודה הפסידה לפחות תצביע איפה שתשפיע"... זה טמטום וזה רק על פי סקרים. והסטיית תקן היא הרבה יותר מ13 ל17. תחשוב , שואלים 200 איש והופכים את זה לרישמי ! זה לא מייצג דבר מלבד את ה200 איש הללו !

דובי123

New member
דחילק רפי תהיה רציני הרי הוא לא עור

עורך סקרים הוא רק מצוטט סקרים שפורסמו בתקשורת סקרים שונים ישנם הבדלים כך שלא מפתיע קיום הבדלים והליכוד לא מפתיע כלל שירד [ולחלק עבר לשינוי] לאור התרחישים העצובים להם אנו עדים בימים האחרונים

EverMan

New member
לומפי עבר על חוקי תפוז

בכך שהציף את הפורום ועקף הגבלה. במידה וההגבלה לא נראית לו - הוא לא לוקח את הסדר לידיים ! הוא פונה למנהל ומבקש שיורידו לו את זה ! ואם הוא לא יעשה זאת - עורכי הדין של תפוז ימצו איתו את הדין ! חוקי הפורום כפי שאתה יודע טוב מאוד - אומרים שאסור לפרסם סתם ככה סקרים בעיקר שכל מה שהם נועדו זה להקניט ולהגיד בסופם - הצביעו שינוי - שזה פרסום וגם אסור לפי חוק תפוז ! בעיקר שאתה מפרסם את אותו הסקר פעמיים בעמוד ובצורה קנטרנית ומפרסמת ! אתה עדיין תישאר מוגבל לשבוע. לאחר מכן ההגבלה תרד. בבקשה תשלח לי הודעה עוד שבוע להוריד ממך את ההגבלה.

דובי123

New member
טענה מאד מוזרה - אז הלכתי ובדקתי

בתקנון הפורומים אין כדבר הזה כמובן בהודעת מנהל הפורום? הנ"ל ריקה לחלוטין ואין בה אף מילה לגולשים אז מהיכן הבאת טענה מוזרה [ואוילית ] כי ** חוקי הפורום כפי שאתה יודע טוב מאוד - אומרים שאסור לפרסם סתם ככה סקרים ** איך הוא יכול לדעת חוק שלא קיים ולא סביר שיהיה קיים?!

EverMan

New member
פורסמה הודעה כזו בפורום

שאמרה זאת. הודעה המנהל כרגע ריקה ואני ורפי לא ישבנו לכתוב אותה. הוא ידע שהחוק הזה קיים וגם ציינתי לו את זה במסרים , ולמרות כן הוא המשיך והציף.

yakul

New member
פרופאגנדה פאשיסטית!

את ההודעה שנכתבה למטה שהשולח כתב שהוא היה שמח עם מיתנחלים דתיים ימותו בפיגוע לא מחקת! ולא היגבלת את אותו אדם! אבל על תוצאות סקר(סקר, לא שקר כמו רוב התגובות שלך) אתה עושה עיניין כאילו הסיטו להרוג מתנחלים או את מצנע. אתה בידיוק כמו מצנע... ואני לא אוסיף לתאר את ההמשך כי אתה אחרי זה תמחק לי את ההודעה. או שתמחק אותה בכל מיקרה בגלל ש:"זה עלול להשפיע לרעה על מראה מפלגת העבודה".

EverMan

New member
אם יש לך בעיות עם ההנהלה - תרגיש

חופשי לשלוח לי מסר בפרטי. זה לא המקום. את ההודעה למטה עמדתי למחוק , הסיבה היחידה שלא מחקתי זה בגלל התגובות הזועמות שנתנו לו כבר , והתגובות היו יותר טובות מכל מחיקה. את תוצאות הסקר מחקתי בגלל שאמרתי - הודעות עם תוצאות סקרים בלבד ללא תוכן מציפות את הפורום ולא מוסיפות תוכן או מעלות דיון. והלוואי עליי להיות בדיוק כמו מצנע.

למעלה