ראיתם אתמול "כוכב נולד"

ראיתם אתמול "כוכב נולד"

מריאור שחר ביצעה את השיר "מדברים בשקט"....... וואי היא הרסה את כל השיר.... הזמרת הילדותית הזאת... היא ביצעה את השיר ממש גרועה... ולמה לכל הרוחות והשדים לקחו שיר של עידן ב"כוכב נולד"... למה?.......... תגיבו מה דעתכם!

גם אני לא אוהבת אותה

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo5.gif

הביצוע לדעתי היה ממש זוועה וגם במבחנים לכוכב נולד היא שרה את השיר - שושנים עצובות וגם שם הביצוע היה לא יפה בכלל (במילים יפות)... נו טוב הביצוע הוא בהתאם לכך שהיא לא עלתה...

Saffron

New member
הביצוע שלה היה גרוע ../images/Emo29.gif

אבל לא גרוע כמו הביצוע שלה ל"שושנים עצובות". בעצם, אולי הוא לא באמת היה גרוע יותר, אבל את "שושנים עצובות" אני אוהבת הרבה יותר, וזה פשוט העציב אותי שהיא שרה את זה שם. חוץ מזה, היא טעתה במילים.

yinnon2

New member
היא הייתה סבבה לגמרי...

היא לקחה את השיר למקום טוב..קרוב אליה.. בכלל לקחת שיר של עידן זו בחירה מצוינת כי בכל מצב השיר נשמע טוב-זו הגדולה של עידן..

OMERIQA

New member
דווקא,

לדעתי היא שרה הפעם יפה.. לפני זה לא כל כך אהבתי אותה..

willo1

New member
אני לא חושבת שהביצוע היה כל כך גרוע

אבל. לשיר שיר כזה דורש הרבה.. לא כל אחד יכול לשיר בכזו רמה של הפרויקט.. ובטח לא בכוכב נולד..

דעתי היא

שהיא בכללל לא יודעת לשיר בכלל אבל וגם באודישן הראשון היא שרה את שושנים עצובות והרסה וגמאני חשבתי מייייייי לוקח שירים כאלה ? צריך שיר עם עוצמה כזה.. אין את זה בשירים של הפרוייקט... זה רגוע כזה

לדעתי...

כל ביצוע שלה נוראי
היא הורסת שירים סדרתית.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהיא שרה את השיר בצורה הלא

נכונה.. כך גם היה באודישנים.. היא לא מבינה את המילים עד הסוף. אני נורא מצטערת אבל כשהיא שרה את השיר מדברים בשקט הרגשתי שהיא עושה לזה קאבר סטייל מאיה בומבילה.. צרחה טיפה למקרופון ("היינו מדבריייייים בשקט"). ישבתי בבית וקיללתי אותה שהרסה את השיר.

חחחח זה מה שגם אני עשיתי

וההורים שלי התחילו להרגיע אותי....חחחחח היא באמת לא שרה את השיר נכון, גם מבחינה מוזיקלית וגם מבחינת הבנת המילים. היא ממש הרסה את השיר, וחבל! אבל את האמת אני חשבתי על זה, שאם כבר היא הייתה שרה שיר של עידן בתוכנית, היא הייתה מבצעת אותו ב"ראש בראש" ,שהיו מלווים אותה בקולות ,כי הקולות רקע היו חסרים. אבל באמת חבל, שלקחו שיר של עידן, ואותו שיר פשוט איבד את הבתולים שלו. ככה אני מגדירה את זה.

למעלה