ראיתם אתמול בערוץ !E ??

L i l A L o

New member
ראיתם אתמול בערוץ !E ??

היה "סיפורים מהמסך הקטן " על חברים
...! בהתחלה בקושי ראו את מתיו והתעצבנתי עליהם אבל אחר כך דווקא הראו אותו הדרה והנה כמה דברים שאולי לא ידעתם עליו:
הוא היה השישי (האחרון) מבין שחקני חברים שלקחו אותו לשחק בסרט, והסרט הזה היה "נישואים חפוזים" עם סלמה הייק. מאט היה הראשון, אח"כ דייויד, ואם אני לא טועה אח"כ ג'ינפר ואז קורטני וליסה...
הוא אשפז את עצמו פעמיים במוסד לגמילה ממשכחי כאבים/סמים (ככה הם כתבו בתירגום) וזה קצת עיקב את הצילומים אבל בסוף הסתדר... העיקר שמתיו יהיה בריא
והיו עוד כל מיני דברים לא זכורים לי ממש אבל הוא ממש מצחיק ובסוף צילמו אותם משחקים קלפים סתם,... ואז הוא אמר משו כזה: אנחנו תמיד משחקים כשאנחנו לא עושים חזרות מה שיוצא שג'ניפר משחקת הכי הרבה.... אני לא הבנתי את זה אבל כולם צחקו אז שיהיה...
ואחר כך דייויד אמר: אנחנו משחקים כמעט כל סוג של משחק. והוא עשה את זה בכל המלומד שלו חח ודיבר הרבה אז מתיו אמר: אנחנו צריכים לשחק משחק שדייויד לא מדבר
חחח חמודי
טוב סליחה שכתבתי הרבה.. תהנו

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifזה היה שידור חוזר

ראיתי את זה פעם שהיה לי E זה שידור חוזר ראיתי את זה שהיה לי את הערוץ... אבל את כתבת העיר שיהיה בריא.. הוא כבר לו מכור .. הוא בריא.. ראיתי לפני כמה ימים ראיון איתו שדיפדפתי בערוצים סביביסי פריים פיתאום אני רואה אותו!! נדהמתי.. הוא היה כזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!! רוס בתמונה....

L i l A L o

New member
חחח כן ברור שהוא כבר בריא...

כתבתי את זה כאילו טוב שהוא התאשפז ונגמל... כניראה לא ניסחתי טוב או משו... חפיף! ואיזה חמוד רוס חיחייח הוא אשכרה לא השתנה...

למעלה