ראיתם איזה חוצפנים הפלסטינים?

גידעון1

New member
ראיתם איזה חוצפנים הפלסטינים?

אתמול במהדורת החדשות הפלסטינים טענו שהשוטר שהרג את המחבל הוא רוצח ושאסור היה לחסל את המחבל. הם אומרים זאת למרות שהמצלמה צילמה בברור את המחבל שולח את יד שמאל לחגורת הנפץ על מנת להפעילה. פשוט לא יאמן כמה בור אפשר להיות

respecta1

New member
זה כבר לא בורות זה כבר PALIWOOD

למזלינו לפחות בנושא הזה הסתכלתי קצת בתקשורת זרה הם מראים את הקטע המלא (כולל דם ודברים שאצלנו צינזרו:|) וסיפרו מה קורה..

צפית מהם למשהו אחר? אני לא, ידעתי

שזו תהיה התגובה. הם לא בורים, הם פלשתינים, המחבל פלשתיני, לא אכפת להם מהחגורת נפץ, מצידם שתהרוג עוד כמה "ציונים".

NELLY

New member
אני בכלל לא הבנתי משהו אחד

למה הוא ביזבז על המחבל יותר מכדור אחד..... כדור בראש וחלסנה

מממ

1. אחרי כדור אחד גם בראש הוא יכול עדיין להפעיל את חגורת הנפץ צריך כדור ביד ימין ואחד ביד שמאל אחר כך בראש אבל בכף היד ממש 2. את צודקת הוא יכל לירות בחגורת נפץ ובכל זאת מטרתו נעשתה (וזה לא מה שאנחנו רוצים)

../images/Emo10.gif

أنا و أخي على ابن عمّي و أنا و ابن عمّي على الغريب ...

מוחמד5

New member
../images/Emo201.gif

לשדר בשעת צפית שיא בטלויזיה ירי ,ושוב פעם ירי ושוב פעם ירי בכדי לוודא הריגה ,כשעיני אלפי ילדים צופות .. זה ממש מעשה תרבותי

klod bokevski

New member
מסכים איתך לגבי כמה ראוי לשדר את זה

כי זה לא יפה לילדים קטנים לראות מחבל מנסה נואשות בנשימותיו האחרונות לחסל כמה שיותר אנשים

גידעון1

New member
מעניין שזה מה שמטריד אותך

לעומת זאת שמראים הסטה הזויה ומחליאה לילדי הרשות הפלסטינית אתה לא זועק אך כשמראים את האמת בנוגע לנסיבות מותו של המחבל על רקע השקרים של הפלסטינים,פתאום זה כן מפריע לך.

respecta1

New member
אה דיברת על ישראל?

כי זה שודר בפלסטינית, בישראל צינזרו את הדם ולא הראו את היריות (ובתקשורת הזרה כולל CNN הראו את הכל)

klod bokevski

New member
סתם שאלה, יש דרך לראות CNN בHOT?

היתה תקופה שראיתי חדשות (אם כבר אז כבר, CNN ולא הבובה של ערוץ 2) אבל עכשיו חיפשתי לראות ואני לא מוצא את הערוץ=/

DIGITAL MAN

New member
הם היו מאוכזבים מה"תוצאות" של הפיצוץ הראשון

אולי השני היה גורם ליותר ניפגעים, אתה מבין, זה הי עם מטומטם וישאר מטומטם

למעלה