ראיתם אותם?! איזה יפיםםםםםם
O OoנויoO New member 12/3/06 #4 חחח כן התלהבה ממנו ו.... איך היא חיבקה את ביחי בסוףףף חחחח כיף לה יאו!! איזה יפה הואאאאאא
א אדרררר New member 12/3/06 #7 חחחחח לאדר =) את מתכוונת להדר לוי אהובתי הלוואי שהוא היה עושה לי את זה חחחח!! אהבתייייי..אדר חחחחחח
L litalg06 New member 12/3/06 #6 אוחחחחחחחחחחחחחחחחח איזההההההה מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
א אדרררר New member 12/3/06 #9 את יכולה לראות את זה דרךך הקיישורר: http://www.tayar.co.il/?name=news&id=1343
י ירדי love אדם New member 12/3/06 #12 לא ראיתי לא ראיתי ישנית ובאתר רואים כזה עד שאביחי עושה אשמור את ליבי ואז זה נסגר למה למה?!!?? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחח תעזרוו ליייייייייייייייי
לא ראיתי לא ראיתי ישנית ובאתר רואים כזה עד שאביחי עושה אשמור את ליבי ואז זה נסגר למה למה?!!?? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחח תעזרוו ליייייייייייייייי
ש שרינוששש New member 12/3/06 #11 יווווווווו איזהה מושלמיםם איזהה כיף לדקלה ולהדרר חחח יווו ואיי עזרה דחוףף אני צריכה את הראיון שלהם עים ציקי במזוקיה 24 הראיון הראששון שהיה להם לא זה מהקדם פליזז זה דחוףףףףףף
יווווווווו איזהה מושלמיםם איזהה כיף לדקלה ולהדרר חחח יווו ואיי עזרה דחוףף אני צריכה את הראיון שלהם עים ציקי במזוקיה 24 הראיון הראששון שהיה להם לא זה מהקדם פליזז זה דחוףףףףףף
י ירדי love אדם New member 12/3/06 #14 שמישהי תעזור לי בבקשהההה זה נעצר לי מתי שאביחי שר אשמור את ליבי הוא שר את זה ואז זה עושה לי לחצו על המסך כדי לראות וכל המזן זה ככ.ה.למה למה למה?!?! אאאא
שמישהי תעזור לי בבקשהההה זה נעצר לי מתי שאביחי שר אשמור את ליבי הוא שר את זה ואז זה עושה לי לחצו על המסך כדי לראות וכל המזן זה ככ.ה.למה למה למה?!?! אאאא