ראיתי ת'תמונה בכניסה ו...

SoulaR

New member
ראיתי ת'תמונה בכניסה ו...

עלה לי רעיון, אולי אפשר לדבר עם הנהלת תפוז לשים תמונות מהמשחק איפה שהוא באתר? ואולי כתבה קטנה? זה יכול להעלות את מספר המודעים ואוהבים פוטבול בגדול !

Yo-man

New member
אני לא בטוח...

"תפוז" נתנו לנו באנר פירסומי חינם בשבוע שלפי המשחק, קידמו את ההודעה על קיום המחשק לדף השער ונתנו לנו די הרבה בחודש האחרון. אני מעדיף לחכות קצת ולנצל את היכולות האלה לבניית העתיד. יש לי תוכניות לפגרה שיש לנו עד תחילת משחקי טרום העונה (רק עוד 41 יום למשחק הול אוף פיים בין אוקלנד לפילדלפיה), כולל הזמנה ליום "Try-outs" לליגה, אבל זה חייב להיעשות בתאום עם ראשי הליגה, מן הסתם. וכמובן הודעה גורפת במהלך חודש הפרה-עונה שמזמינה את מי שרוצה להתעניין במשחקים או להשתתף במשחק הפורום שלנו, שהשנה ננסה לתת לו עוד כמה טוויסטים, אבל אנחנו לא מבטיחים כלום בינתיים... וחוץ מזה יש לי איזה מיזם גיוס פרטי שאני מקווה שיצליח לי. אם כן - העונה הבאה של ה-IFL יכולה להיות מאוד מעניינת. בינתיים נחכה עם העזרה של תפוז, ונשתמש בה כשזה יתן לנו מנוף כהמ שיותר גדול. ותודה על שימת הלב והרצון לקדם

SoulaR

New member
אה סבבה..

באמת לא חשבתי על הרעיון שלך.. אבל אתה צודק ב200 אחוז !

Yo-man

New member
כן, יום מרוכז שכולו פוטבול

עוד לא הרצתי את הרעיון הזה עם יותר מדי חברים בפורום או בליגה, אבל הרעיון הוא למצוא יום אחד שבו לא יהיו אימונים או משחקים. בכמה ערים יהיו שחקנים של הליגה (עם מדים והכל) שיעבירו כמה הדגמות בסיסיות ויתנו למי שיבוא ליום הזה לטעום מעט פוטבול: איך להחזיק ולזרוק כדור, קצת על החוקים, אולי להרגיש מה זה תיקול... קצת מכל דבר. אם אנחנו נתארגן נכון לאירוע כזה נוכל לגייס הרבה כלי תקשורת (אני מצאתי באיחור קל שיש לי קשרים בערוץ הספורט, נוכל לנסות עוד תוכנית בוקר, אולי רדיו ת"א... לא חסר מי שיסכים לתת לנו במה), את תפוז, פוסטרים בבתי ספר, מכללות ואוניברסיטאות. מילת המפתח היא ארגון. אם נהיה מאורגנים נוכל להרים יום ענק (אולי באוניברסיטאות הגדולות!) שיעזור לנו להתפרסם וחשוב יותר - לגייס עוד שחקנים. זה לא יהיה באמת מבחן למתמודדים אלא יותר יום היכרות ומבחן לנו - האם אנחנו מושכים קהל ישראלי. צריך לפתח את הרעיון ולכסות את כל הפינות כדי שיום כזה לא יצא בזבוז זמן למתנדבים להעביר אותו וכדי שלא יצור תדמית שלילית בשום צורה.

itaihasid

New member
הערה קטנה על הארגון

קודם כל לפני שאני אתחיל אני אוריד את הכובע ואגיד שהארגון עובד מצויין ושההוכחה זה הישראלבול.. אבל... אני חושב שאפשר להשתמש ביותר אנשים בארגון (אני לא אומר שיהיו ועדות ענק בהשתתפות 40 איש) לי יש הרגשה קצת של ועדה מאגנת שקובעת כל מה שקורה אני לא יודע אם זה מה שאתם רוצים ליצור או לא אבל זאת ההרגשה שיש לי. זה לא במאה אחוז כי עובדה שכן מפרסמים כאן דברים וכן אני דיי יודע על רוב הדברים שנעשים/נעשו. יכול להיות שזה פשוט כי אני לא כל כך שייך לאף קבוצה או שאני לא הכי פעיל פה בפורום או בפוטבול בת"א...

Yo-man

New member
קיימת ועדה שכזו

מנהלת הליגה, או איך שלא תקרא לזה, כוללת את ראשי הקבוצות ומספר שחקנים ופעילים אחרים (גדי למשל) שנפגשים מידי פעם ומטפלים בדיוק בנושאים האלה. פרסום, חוקים, תוכניות עתידיות, לוחות זמנים וכו'. אם אתה רוצה להצטרף לאותה ועדה, ויש לך זמן ויכולת לתרום - תבורך. צור קשר עם רביב והוא יכניס אותך לעניינים (אני מקווה שאני לא עוקף סמכויות ושאין מניעה מלצרף חבר'ה שיכולים לעזור) נראה לי שכדאי שישב בפגישות האלה נציג מהקבוצה העתידית "המייבשים" כפר-סבא

למעלה