ראיתי שמדברים על אייקונים

z O e i

New member
בחרתי ב- ../images/Emo19.gif

שנקרא מעכשיו גולדי. בחרתי אותו בגלל שלכל אחת מהחברות שלי שייכנו איזו שהיא חיה, ואני דג זהב...

z O e i

New member
חוצמזה, אני רוצה למחות!!!!

למה אין אייקון של פרפר?? שערוריה! בושה!! קונסיפרציה לשמה (אם מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר אני אשמח)!!!! אני מקימה את האגודת "איביתר הפרפר" למען איקוני-פרפר חסרי הישע שקיבלו ביטול, הורחקו, הושעו, אופלו, והוכרזו כהחוליה החלשה בידי תפוז!!
לירי "גולד פיש" מקימת אגודת "אביתר הפרפר בעמ´" *אין להעתיק, לשכפל,לצלם, להדפיס, להקליט, לאחסן במאגר מידע, לאכול, או לנשום חלקיקי ריח מאגודה זו ללא רשות המוציא לאור. @כל הזכויות שמורות

BabyLove

New member
פפפהההה זבוב

זבוב...מילא...פרפר עוד איכשהוא.....(לא רוצה לפגוע במישהו) אבל אין צב??????זה כבר עבר....מה עם צבינה שלי?(יש לי צבה...)
חן

roooonnie

New member
צודקת- באמת שערוריה!

אין כמו צבים....... בכל מקרה, אם כולן בוחרות איקון אז בואו נראה.... זה שלי:
!!!
רוני

lily p

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo29.gif

Moony1

New member
מקווה שעוד לא בחרו בו...

זה האייקון שאני בוחרת:
כי לכל מי שלא הבין..זה בעצם הפירוש של הכינוי שלי.. יענו במקור זה אמור להיות בכלל : "Moon Girl" כי אני מעריצה גדולה של אביב גפן..אבל בגלל שהשם הזה כבר היה תפוס..אז החלטתי לאמץ את הכינוי החדש (שהוא כאילו קיצור) שחברי הפריקים (סתם..חולה עלייכם!!) הדביקו לי: "מוני" ולדאבוני הרב גם השם הזה היה תפוס..אז פשוט הוספתי 1.. ובגלל זה קוראים לי : "Moony1" ילדת ירח לנצח ,
מעין

*קליאו*

New member
מממ.. סוריי לבאס, אבל תסתכלי

על ההודעה מעלייך. זה של אופיר/שפרה, והיא איתו כבר המון זמן..//:

סמנתה

New member
../images/Emo29.gifזה האייקון שלי כי

האייקון שלי הוא ירח כי הירח הוא הסמל של קטנטנות שהיא הסדרה האהובה עליי יחד עם בנות גלמור אז טוב שירדתם עד לכאן בשביל להבין בסך הכל למה בחרתי בירח להיות האייקון שלי. ועכשיו הגיע הסוף של ההודעה הזו... ביי ביי ממני
נועה

YaLdoNet 4 EveR

New member
כן, אממ... נועה...

אני אודה לך מאוד אם תימנעי מההודעות המעצבנות להדהים האלו, קיי? תודה. פשוט, האצבע שלי שבורה למחצה *מבט "רחמו-עליי"*

lily p

New member
לא!! ../images/Emo29.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo29.gif

הירח הוא שלי!! ואני מתכוונת להלחם עליו!!!!! fight! Fight! fight!!!! לא אכפת לי.... אני אימצתי אותו קודם...
שפרה, כבשה עם מנוע

למעלה