ראיתי ראיון עם אנג'י.....

American Girl

New member
ראיתי ראיון עם אנג'י.....

שבו היא הודתה שהיא נמשכה לאישה, ורצתה לגעת בה. והיא אמרה שהיא אפילו לא ידידה של בילי בוב והיא כבר לא דיברה איתו מאז שהם ניפרדו!(מגיע לו!)

קיטיקט

New member
כן,בילי המסריח ממש הרס אותה

אם במקרה תהיו בסטימצקי חפשו בעיתונים באנגלית שם אנג'י נמצאת על השער של cosmopolitan יש עליה כתבה שם וגם דף אחד עםתמונה מטומב 2,הלכתי לשם אתמול וקראתי קצת את הכתבה והיא אומרת שם שהיא לא חושבת שהיא תינשא אי פעם ושהיא לא מאמינה יותר בנשמות תאומות,אלא שצריך להיות עם אדם שיגדל ויתבגר ביחד איתך אבל זה מאוד קשה למצוא כזה כמו כן היא לא רוצה שלמדוקס יהיה אבא אירעי!עד כדי כך בילי הרס לה את חיי האהבה,ניפץ לה את כל האשליות והתקוות זה ממש מעציב אותי:(((

FathomTR

New member
מוות לו! הקוף הזה אם

היא הייתה אישתי לא הייתי אפילו חושב לבגוד בה!!! איך היא התחתנה איתו בכלל? הוא דוחה זבובים!!

קיטיקט

New member
תאמין לי זאת אחת התעלומות הגדולות

של המאה ביחד עם איך נכחדו הדינוזאורים!בילי פסיכובוב!הוא לא נורמלי

¥EleVatioN¥

New member
זה עולה 45../images/Emo129.gif

ואני קניתי
וכה הבטחתי לסרוק אבל בערב עכשיו אני חוזרת לישון

קיטיקט

New member
עכשיו את ישנה ובלילה את קמה הא?

לא פלא שאי אפשר לתפוס אותך באייסי בצהריים.

¥EleVatioN¥

New member
אההההה..../images/Emo129.gif

בלע דווקא ישנתי מספיק היום 9 שעות ישנתי או 8 אבל בלע הצלחתי להרדם עם המחשב פתוח
|כפעיים|

Ma E

New member
איפה ראית../images/Emo35.gif גם אני רוצההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קיטיקט

New member
סטימצקי,חפשי בעיתונים שם

אבל יכול להיות גם בחנויות ספרים נוספות כמו ספרי,היא גם מופיעה על השער של entertainment weekly ו-cosmo girl אנג'לינה איס באקקק!עכשיו תהיה כתבה אחת לפחות בכל עיתון מחו,ל עליה ובטח גם אצלנו.

Ma E

New member
לא העיתונים... הראיון איתה!! אני גם

רוצה לראות!!!!! אהההההההה קיטיקט (איך קוראים לך?!) ואממממ... תגידי אני רואה שאת תמיד מביאה את התמונות הכי חדשות מאיפה!? גם אני רוצה להתעדכן ראשונה :) זה לא פייר

Ma E

New member
איפה היה הראיון עם אנג'י ומתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

קיטיקט

New member
יוווו גם לך יש אי?!גם אני רואה כל י

את החדשות האלו,כמעט כל יום יש משו עליה,אבל המנחים פעם צחקו עליה וזה ממש הרתיח אותי!

Ma E

New member
גם לי יש E באיזה שעות יש חדשות!?

אני ראיתי לפעמים...

למעלה