ראיתי עכשיו

ראיתי עכשיו

את "החיים הטובים של אנג'לינה" בערוץ MTV ותשמעו, לאישה הזאת באמת יש חיים טובים! הלוואי עליי חיים כמו שלה.. עם כל הטוב והרע שבהם... ועכשיו אני הולכת לצאת בהצהרה, שתזכרו אותי כשהיא תתגשם בעוד 15 שנה מהיום: מדוקס יהיה הומו. אני בטוחה במיליון אחוז.

DankaN5

New member
חחחחחחחח סבבה!!

אני איתך..........את יודעת אם יש אולי שידור חוזר?

DankaN5

New member
אני דווקא ראיתי עכשיו את לקחת חיים.

בפעם השמינית שלי אולי....הפעם עם אמא:) היה קצת מביך בקטע של הסקס.......
אבל נו...העיקר שמצאתי עוד מישהו לראות איתו!!

נראה לי שההשפעה של אנג'לינה

עליו, בתחום הלבוש, ובקטע שאמא שלו היא האישה הכי יפה בעולם, ועצם זה שהיא שמה עליו תכשיטים. כל ההשפעה הזאת תוביל לכך שהקטן יצא הומו. לא יודעת, פשוט יש לי תחושה שכזו...

Im The Sun

New member
כן כי זה מה שהופך אנשים../images/Emo42.gif

להומואים...
תקראי איזה מאמר או משהו.

ברור שלא ראם חמוד...

אני מוקפת במספיק הומואים כדי לדעת למה ומדוע הם קיימים. אני סתם צוחקת, אי אפשר לדעת באמת אם מדוקס יהיה הומו או לא, אני פשוט משערת השערות
על סמך הגיי דאר שלי... ותאמין לי שהוא פועל טוב מאוד. אין לי שום ספק שהומוסקסואליות זה גנטי, ומולד. אבל לא נפתח את הנושא הזה לדיון.

נו...את כל הצמידים האלה על הרגליים

והידיים... כי הרי הוא "בודהיסט" אז היא מחזירה אותו לשורשים עם כל הצמידים והשרשראות והמוהוק... אקיצר, חגיגות להיות הבן של אנג'לינה!

¥EleVatioN¥

New member
אעעעעעעע../images/Emo129.gif

חח מגניב לו למרות שלא הבנתי מה הקטע עם הבודהיסט הוא ילד קטן הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו

חחחח...דוגרי...

אין לי מושג מה הקטע של הבודהיסט, הילד טייל בעולם יותר מדוד שלי!!! (ודוד שלי היה כבר בחצי עולם ואף יותר)אין בו שום דבר צנוע מהשורשים הבודהיסטים. לפחות לא מבחינה חומרית.. כאילו, הילד עשיר! זה שהוא במקרה נולד בקמבודיה, לא הופך אותו לבודהיסט... חחח.. אבל תנו לה, לאנג'י היקרה, לחשוב שהיא מאמצת לעצמה קיבוץ גלויות קטן: בודהיסט, נוצרי, מוסלמי, ובתקווה שגם יהודי... Moses Jolie

למעלה