ראיתי עכשיו

רiעה צxן

New member
ראיתי עכשיו

מחזה מזעזע... אני הולך לתומי בסימטאות בית ישראל. ממולי פוסעת אישה בגיל העמידה. היא כנראה חזרה מקניות כי הידיים שלה היו עמוסות בשקיות. היה שם איזה מדרון קטן והיא פתאום החליקה ונפלה על הישבן. מעצמת הנפילה עפה לה הפאה לאחור. היה לה שיער לבן קצוץ כמו של גבר. היא שכבה על המדרכה כדי לא לבלוט יותר מדי ואמרה "הפאה... הפאה... איפה הפאה..." זה רק מה שעניין אותה באותו רגע. היא לא יכלה לשאת את הבושה, זה כאב לה יותר מהחבטה. מזל שהייתה שם מישהי שיכלה לעזור לה...

אאוצ''''

זה מזכיר לי שפעם עשינו קייקים .. והיה ליידינו קייאק אחד עם משפחה, לא משנה פרטים
... קיצר לאמא נתקע ענף בכיסוי ראש, והסירה שלהם דוהרתת, וההיא צועקת צווחתת וואוו!! וואו המטפחת...!!!!! איזה היסטריה היא הייתה כאילו איימו לקטוע לה את הגפיים.זה היה קטע כזה של סחף... לא זוכרת מה קרה בסוף.. אני רק יודעת שאני התגלגלתי מצחוק כמו לאדעת מה... , זה היה מפיל!!!!! אחד הדברים!

רiעה צxן

New member
ת`אמת

זה היה משעשע אבל אסור לצחוק... היא חשבה שאם יש לה פאה אז היא עדיין נראית צעירה.

אי אפשר בלי לצחוק!

זה כמו לראות מופע סנדאפ ולהשאר עם פרצוף כזה>
ובאמת הפאה עושה תבנאדם יותר צעיר. תגיד מה שתגיד.

aint mindless

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

במצב כזה

גם אתה היית חייב לסייע...עדיף שתתבייש בפני זכר אחד מאשר בפני אנשים רבים....אוי מסכנה....

רiעה צxן

New member
הייתה שם

מישהי שעזרה לה.. אני לא הייתי מוסיף הרבה. אולי רק גורם לה להתבייש יותר..

רiעה צxן

New member
ברור ש

הייתי עוזר אם לא היה שם מישהו שיעזור לה... וגם סתם ככה חובה לעזור לאדם שזקוק לעזרה בלי שום קשר לזכר ולנקבה.

המשlטט

New member
אתה מזכיר לי

שלפני איזה חודש הלכתי (מהר.) ברחוב, ואוצצ'' נתקעתי בעמוד.
וואלה מי שהיה רואה היה מת מצחוק. בכ"ז ישר קמתי והלכתי כאליו לא קרה כלום.

למעלה