ראיתי עכשיו את out is through ב vh1 מרגש...
B BaBa LiVe New member 11/8/04 #2 יש פה יותר מידי שרשורים על OIT הפעם אני לא אגיב! יאא..גם אני רוצה לראות!!!
U UnderLittleJunkie New member 11/8/04 #3 אני גם ראיתי. ואני חייב להגיד שדווקא אני די מרוצה. שראיתי את הקליפ פעם ראשונה במחשב זה היה נראה כמו קליפ חובבני של מעריץ, אבל בטלוויזיה הוא דווקא נראה סבבה לגמרי, קליפ חמוד לא יותר מי זה. בטח שלא אחד הטובים של אלאניס.
אני גם ראיתי. ואני חייב להגיד שדווקא אני די מרוצה. שראיתי את הקליפ פעם ראשונה במחשב זה היה נראה כמו קליפ חובבני של מעריץ, אבל בטלוויזיה הוא דווקא נראה סבבה לגמרי, קליפ חמוד לא יותר מי זה. בטח שלא אחד הטובים של אלאניס.
R Rוית New member 12/8/04 #5 תגידו, 8ES יצא לטלויזיה מתישהו? או שזה קליפ בחזקת נעלם? כי אם כן, למה לשגר שני קליפים יחד? נאבדתי איפשהו במבוך ששמו "אלאניס וסינגלים - סיפור אהבה"...
תגידו, 8ES יצא לטלויזיה מתישהו? או שזה קליפ בחזקת נעלם? כי אם כן, למה לשגר שני קליפים יחד? נאבדתי איפשהו במבוך ששמו "אלאניס וסינגלים - סיפור אהבה"...
G gggrrr New member 12/8/04 #10 כמו שנאמר כבר די הרבה פעמים אלאניס הוציאה סינגל לארופה ע"ע oit וסינגל לארהב ע"ע ees לכן בטלוויזיה שלך את תראי רק את oit אלא אם כן היא תחליט להוציא את eesגם בארופה מקווה שעזרתי
כמו שנאמר כבר די הרבה פעמים אלאניס הוציאה סינגל לארופה ע"ע oit וסינגל לארהב ע"ע ees לכן בטלוויזיה שלך את תראי רק את oit אלא אם כן היא תחליט להוציא את eesגם בארופה מקווה שעזרתי
H hadas 5 New member 12/8/04 #7 לא ראיתי בכלל... לא את out is through ולא את EES ורק היום הבנתי מה זה אומר EES חחח... סטופד מי
מ מלכוש New member 13/8/04 #11 חחח אכן אבל בגלל שזה מ-SCC (so called chaos) -למי שלא הבין...- וזה חדש, אז מותר =]